PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Mikrofon Soruna Çözüm ACİL!

Selam arkadaşlar...

Ben yeni mikrofonlu kulaklık aldım ve aldığım mikrofonlu kulaklık gayet güzel çalışıyor. Sorun şurda başlıyor:
    Bu mikrofonu oyunlarda kullanmak için aldım. Örnek Counter-Strike oynarken konuşmak için. Herneyse msnde biriyle konuşurken sesim çok net bir şekilde gidiyor hiç cızırtı felan olmadan.
    Ama oyunda konuştuğum anda sesim yerine abuk sabuk çızırtılar bağırma sesleri gibi sesler biri fülüt çalıyormuş gibi garip garip sesler çıkıyor. Benim sesim duyulmuyor tabi oyunda.
    Sorunu Buldum: Sorun Realtek Ayarlarında Wave(Dalga) Kısmında bunu kıstığım taktirde sesim çok güzel gidiyor, fakat ben sesleri duyamıyorum (müzik oyun vs.) pc sesini kapatmış gibi oluyorum.
    Wave'yi ortalara getirdim dengelerim diğe değişen bişey yok. aynı cızırtılar aynı seste çıkıyor. Waveyi biraz daha aşağıya getirdim gene aynı. Kapatınca Wave'yi çok güzel ama ben sesleri duyamıyorum.
    inşallah anlamışınızdın yardımlarını bekliyorum.
    Realtek HD Sound Effect Manager

PC ÖZELLİKLERİ:
    Anakart: GIGABYTE - MA785GT-UD3H 785G + SB710 AMD DDR3 1666MHz
    Islemci: AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB
    Ekran Kartı: ONBOARD (BU SENE ALICAM PARAMLA)
    Ram: Kingston 4GB 1333 MHz DDR3 RAM CL9
    HDD: SEAGATE 500 GB HDD SATA II NCQ 16 MB 7200 rpm
    Kasa: XIGMATEK Midgard 500W Pure Black Edition Kasa
    İşletim Sistemi: Windows XP 32Bit

Ses kartı driverını kaldırıp ve güncel sürümünü tekrar kurmayı dene...
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

mikrofon msnde çalışıyor kardeş oyunda çalışmıyor. Wave i kapatınca çalışıo ama bu sefer sesleri duyamıyorum. Wave'yi kapatıp sesleri duysam sorun çözülcek Wave garip garip sesler yapıyor oyunda sorun bu
    En son kacak_250 tarafından düzenlenmiştir: 05.10.2010 20:40

essoloube
    Misafir

Oyun içerisindeki ses ayarlarından, mikrofon-kulaklık değerlerini değiştirmeyi deneyin. Counter-Strike'da nasıldı hatırlamıyorum, ancak çoğu oyunda menü müziği şiddeti, oyundaki ortam sesi şiddeti, konuşma şiddeti gibi ayarlar bulunur. Buradaki gerekli düzenlemeleri yapıp kendinize uygun ayarı belirleyiniz.

Exclamation

Alıntı Orijinalini Gönderen: essoloube Mesajı Görüntüle
    Oyun içerisindeki ses ayarlarından, mikrofon-kulaklık değerlerini değiştirmeyi deneyin. Counter-Strike'da nasıldı hatırlamıyorum, ancak çoğu oyunda menü müziği şiddeti, oyundaki ortam sesi şiddeti, konuşma şiddeti gibi ayarlar bulunur. Buradaki gerekli düzenlemeleri yapıp kendinize uygun ayarı belirleyiniz.
    oyundan herşeyi denedim ama olmadı tek çözüm. Realtek Ayarından Wave kısmını kapatıp öle konuşunca sesim güzel gidiyor. Ama Ben Sesleri duyamıyorum sorun burda waveyi kapatıp sesleri duysam olayı cözücez bunu yapmanın bir yolu yok mu?

Benzer Başlıklar

1. soruna çözüm arıyorum
    obsidiyen tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 26.07.2010, 20:13
  2. 2 ilginç Soruna Çözüm Getirebileceğini düşünenler!!
    erenkem123 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 14.02.2010, 00:41
  3. mikrofon mu yoksa anakartımın mikrofon slotumu çalışmıyor
    ONURandCAN tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 19.06.2007, 15:07
  4. ŞU SORUNA BAK
    awdas tarafından ASP ve ASP.NET forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 14.09.2003, 15:49