PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: sorun çözme

Exclamation sorun çözme

arkadaşlar size iki soru soracam benim işletim sistemim windows xp sp2 bilgisayarı açınca ilk yazılar geliyor sonra msı beyaz bir ekran geliyor normalde hemen windows xp yazısı çıkması lazım ama 15 20 sn gecikiyor nasıl düzeltebilirim ve 2.soru ben windows vista işlerim sistemini çok seviyorum geçenlerde bir arkadasım vistanın yamasını kurmuştu ve pc tam vistaya benzedi ben bende o programları kurdum fakat windows xp yazısı gitti nasıl geri getirebilirim!

modifiye etmek xp yi çok kötü bişey yani xp den tam hız almak varken vista teması yavaşlatıyor orinal olarka o temayı yuklemek için win7 kurun ikiside olmuş olur

pardon flood gibi olmasın ama bir ornek veriyorum sen mesela atıyorum bir fiat şahin alıyorsun modifiye ediyorsun ve arabayı ağırlaştırıyorsun dış görünüşü değişiyor ama motorde hiç bişey yok dış görünüş önemli değil esas onemli olan içindekidir deyilmi

akadaslar samatayı bırakın ne olur yardım edin ayrıca bir sorum daha var! benim pc 7 kere formatlandı 6.7. formatı ben attım harddisk sıfırlama programı varmış cd ye çekiyorsun harddiski sıfırlıyor ayrıca atılan tüm formatlar siliniyormuş yani harddisk yeni fabrikadan çıkmış gibi oluyor doğrumu bu?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

bios ayarları içinde logo screen seçeneği enabled ise onu disable yap (msi için)

diğeride kurduğun vista yamasını kaldırman veya onun içindeki bir ayarda logon screen ayarı varsa değiştirmen gerekebilir.

hdd için olan program maxtor blast tı yanılmıyorsam adı hdd sıfırlama prosu diye geçiyor
    program için
    En son AmbaSSadoR tarafından düzenlenmiştir: 06.03.2011 20:51
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Benzer Başlıklar

1. winrar şifre çözme ?
    uAheLL tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 29.01.2010, 22:56
  2. micro sd şifre çözme
    ercan91 tarafından Mobil Aygıtlar forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 16.01.2009, 15:45
  3. şifre çözme
    tutenstayn tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0