PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 14 1234511 ... SonSon
66 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs down Yalvarırım Yardım Edin..

Öncelikle Allah razı olsun diyorum konuma göz attığınız için.
    Hemen Soruna Geçiyorum.
    Pc'm de bir Trojan var. Ve Ben bunu yok edemiyorum Adını bilmiyorum fakat Görev yöneticisine Baktıgımda xddfkjj.exe xasddu.exe ccqdasj.exe gibi 3 tane program açılıyor. Ve bunlar sürekli isim değiştiriyor. Bu programlar bende eskiden acılmazdı pc'm yavaş birazda eskiden ne program kullanıyosam 3 senedir aynı şekil kullanırım ve bazen Görev yöneticisinden bazı programları kapatırım yani kısacası orada hangi programın olup bıttıgını ezberledım. İnternetten yaptıgım araştırmalar sonucunda autorun.inf virüsü diyen bir kaç kişi oldu. Ben çeşitli anti virüs, Cleaner, Combofix, Trojan cleaner gibi bir sürü anti virüs ve trojan temizleyici program kurdum bu virüsü çoğu gördü fakat temizle yada repair yap dedıgım halde 2 seçenekte'de aynı sonuca vardım Sonuç: Siliniyor, Silindi. Dosyaya baktıgımda ise yeniden orada. Virüs tam olarak d: de çünki günde 7 kere format attım. Format sonrası driverlerimi yükledikden sonra virüs C ye atıyor. Hatta virüsde öyle bir şey varki. Pc ye format attıkdan sonra D sürücüsüne çift tıkladıgımda D:Yerel diskini Yeni bir pencerede açıyor. Şimdi diyeceksniz ki Araçlar/klasör seçe./ görünümden bunu düzelte bilirsin Hayır efendim Bununla alakası yok virüs var. Ve tekrar araştırmalarımda bazı kişiler Güvenli mod'da aç dedi ve öyle tarat dedi şimdi öyle deniyeceğim. Ve buda olmayacak biliyorum. Şimdi Sizin önerilerinizi Bekliyorum lütfen ve lütfen bana yardımcı olun istanbulda yaşıyorum ben yardımcı olurum diyen arkadaşlar varsa olmadı kasayı getiriyim yapalm bırlikte..

GÖREV YÖNETİCİSNDE ÇIKAN DOSYALARIN YENİ İSİMLERİ :
    http://imageshack.us/photo/my-images/832/zzzzzzzzp.jpg/

Şimdiden Çok teşekkür ediyorum...
    En son yolcu20 tarafından düzenlenmiştir: 05.07.2011 08:49

Hemen deniyorum müdür. İnşallah işe yarar Bu programı ındırdım fakat nereden kapatacagım autorunu ?

Program indi ,Autorunu nasıl kapatacağım şimdi

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

tabi temizlikte şart o zararlı için mümkünse kaspersky indirip kur 30 günlük deneme sürümü var ,flash disk ve harici hdd de varsa onlarıda tarat ! C=
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Virüs kendisini internetten yeniden indiriyor. Bunun için temizlik yaparken internet bağlantını kes.
    Malwarebytes Anti-Malware'i ve Sophos Rootkit Remover'ı indirip kurabiliyorsan kur ve güvenli kipte tarama yapabiliyorsan yap. Yalnız Rootkit Remover, yanlış alarm da verebilir. Bir dosya silmeden önce çok dikkatli davran.
    http://www.sophos.com/en-us/products...i-rootkit.aspx

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 17.07.2011, 17:37
  2. Arkadaşlar. Yalvarırım. win 7 boot manager yardım
    emmigoggo tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 29.05.2011, 12:09
  3. SATA HDD ile ilgili yalvarırım yardım edin.
    efekcr tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 12.10.2009, 15:13
  4. video izleme sorunum var yardım yardım yardım edin !!!
    brise77 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.03.2008, 03:42