PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Çözüm bulunamıyor acil yardım

Beyler olayı bastan anlatıcam öncekı gun aksam sorunsuz olarak en son bir oyun oynadım ve pc mı kapattım sorunsuz olarak ertesı gun sabah pc mı actım sorunsuz olrak acıldı masaustu ekrana geldı fakat üstünde hicbir şekilde işlem yapamadım 4 kere reset attım nafile akabınde format attım ehr 2 surucuye basta cozulmus gıbı gorunuyo fakat 2 resetten sonra aynı sey gene oluyo yanı ekran donuyor ve sadece ctrl+alt+del komutu işlev görüyor cok sey yaptım ama nafile 4 kere format attım suruculerde hata denetlemesı yaptırdım ama nafıle duzelmıyorun sorun nedır acaba acıl yardım beklıyorum

Driverlar birbirleriyle çakışıyor olabilir. Formattan sonra sadece anartın driverini kur, başka driver kurmadan dene bakalım.
    DuckDuckGo
    İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
    Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

windows cd nizi değiştirin Full format attığınızdan emin olun driverler ve önemli güncellemelerin yüklü olduğundan emin olun.Ve antivirüs kullanıyormusunuz.

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    misin Yemezmisin ?

Xp Cdsi ni Tak Biosdan Boot olarak 1. sırada cd sürücünü seç Daha Sonra Biosu Değişiklikleri Kaydederek Kapat PC açıldığında Windows Ekranı Gelir R ile Recovery Konsoluna Giriş Yap Copy Koduyla Cdeki Explorer.exe Dosyasını PC ye at Eğer Dosya Bulunamadı Diyorsa Kullandığın Xp Cdsinde Hata Vardır Fakat Hata Vermeden PC yi Açarsa ve Ekran Yine Gelmezse ctrl+alt+delete ile Görev Yöneticisini aç uygulamalar yeni görev kısmından explorer.exe yi çalıştır Olmazsa Büyük İhtimal Virüs Vardır Combofix Dene Combofixi Açmak İçin Cmd Konsolunu Kullanabilirsin Explorer Gerekmez Saygılar

formattan sonra neler kurduğunla alakalıdır muhtemelen. driver çakışması veya yanlış driver kurulumu olası sebep.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 21.07.2011, 16:51
  2. HDD Bulunamıyor hatası ( Acil Yardım!)
    mustafa6868 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.10.2010, 17:30
  3. Messengeer Hata Raporu Gönder/Gönderme Acil çözüm lazım yardım :(
    sermantes tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.07.2010, 03:48
  4. copy.exe bulunamıyor yardım.
    hopestar06 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 14.02.2010, 13:10
  5. Ga m68sms2-l acil çözüm