PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan svchost.exe sorunu!

Arkadaşlar ben bir hile dll'sini svchost.exe'a injekte ettim. Ama geri de alamıyorum. Her Windows başlangıcınta formattan sonraki gibi başlıyor. Kişiselleştirilmiş ayarlar, hoş geldiniz ekranı formattaki ile aynı sürede, bilgisayarda fare takılıyor, oyunlarda lagger oluyorum. Lütfen bir çözüm bulun. Yoksa bu kaçıncı format olacak?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

ilk olarak virüsden tarat pc ni injectlerin çoğu virüs oalrak görürü antivirüsler o zaman senin eski dosyanı yerine koyar antivirüs ama bunu çok az sayıda anti yapar çoğusu direk siler ve windowsu bozar.

Varsayılan Format atmayı deneyeceğim.

Murat kanka ben şimdi format atıcam oyunları falan yedekleyip olmazsa sana tekrar dönerim. Emeğin için teşekkür ederim. Ha bide bende yarı Eset NOD32 Antivirus yüklüydü yarısı çalışıyordu yarısı çalışmıyordu 2 hesap olunca bozlulma yaptı silememiştim de.
    Neyse formattan çıkayım sonra görüşürüz. PF kayıtlı oyunlarım gide gide bi hal oldu oyunu o kadar ilerlet sonra format at olacak işmi ya?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Kayıtların yeri çoğu oyunda tutulur belgelerimn içine bakman veya oyunun kurulu olduğu yerde save gibi bir klasörde bulunması lazım. Eseti ise doğru çalışmıyorsa silmek için verecekdim ama format attığına göre boşa vermeye gerek yok Formattan sonrada imzamdaki 1. ile sistemi bi tarat belki bi yerlerde kalmışdır virüsler

Benzer Başlıklar

1. Windows 7 de svchost.exe sorunu
    kursunasker_2005 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 02.11.2011, 15:04
  2. svchost.exe Upload & Download Sorunu
    jaisuss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 26.06.2010, 17:49
  3. Svchost.exe sorunu !! ama bu çok ilginç ?
    sircrauser17 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 05.03.2010, 23:01
  4. acs.exe ve svchost.exe sorunu
    McScReaM tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 24
    Son Mesaj: 28.06.2009, 14:35
  5. svchost sorunu
    monster03 tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 05.12.2008, 18:21