PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Virüs İmza Veritabanı Sorunu

Arkadaşlar bir konuda yardım isteyecektim. Bilgisayar son zamanlarda sürekli donuyor ve sağ alt köşede sürekli şöyle yazılar geliyor. (Sisteminiz risklere karşı korumasız olabilir.) (Virüs İmza Veritabanı Güncellenemedi.) Bu sorun 2 aydır filan var. Birde son başarılı güncelleme tarihi: 21/09/2011
    Güncellemeyi denedim fakat yanlış parola gibi bir uyarı veriyor. Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. Yada bir virüs mü bulaştı acaba? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Esetin sahte serial olduğunu anlayıp blocklamış ve orjinal,lisanslı olmadığı için güncelleme yapamazsınız uyarının sebebi sadece bir uyarıdır virüs girdiğinden değildir.
    Lisansını alıp eseti (tahmin ettiğim ve anlattıklarına göre esetir) güncelleyin sorun ortadan kalkar.

Öncelikle teşekkürler. Evet dediğiniz gibi Eset. Lisansını nasıl alacağım. Paraylamı alınıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

eğer eset sürümünüz düşük ise yeni sürümü indirin deneme sürümünü kulanın onunda sonra tabiki para ile almak zorundasın.Yasal olması için bu şart Yakınınızdaki bir teknoloji mağzasından veya internetten sipariş vererek alabilirisiniz.
    Önerceğim mağzalar:
    http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/anti-virus-guvenlik.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BCvenlik%20Yaz%C4%B1l%C4%B1m%C4%B1/products.aspx?L2=SOFSEC

Ö
    nerim bilgisayarınız iyi ise Kaspersky İS Almanız ancak yine siz bilirisiniz.

Yeni sürüm indirdim. Deneme sürümünü. İmza veritabanı güncellendi teşekkürler. Bir sorum daha olacak. Bilgisayarım donuyor bunun virüsle alakası var mı? 1-2 aydır bu böyle önceden hiç donmuyordu. Nasıl düzeltebilirim bu durumu? Acaba format atmak mı gerekir?

Benzer Başlıklar

1. Outlook 2010 İmza Sorunu
    popularr tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 10.10.2011, 07:45
  2. İmza Sorunu
    volkitolki tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 29.01.2011, 11:39
  3. Windows 7 İmza Sorunu
    forumikra tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 4