PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs up Qoobox silmek istiyorsanız

combofix den sonra c üzerinde combofix ve Qoobox gibi iki klasör oluşuyor
    combofix siliniyor yalnız Qoobox silmek ve erişmek imkansız bugün bunu silmek için çok uğraştım
    güvenli kipde denedim olmadı unlocker diye bi program var sildim yalnız geri dönüşüm kutusuna attığı herneyse orada kaldı hem görünmüyor hem silinmedi dc25 klasörü erişim engellendi diye hata vermeye masaüstü kaybolmaya başladı üstelik geri dönüşüm kutusu hep dolu gözüktü
    ccleaneri açtım temizledim olmadı
    registry booster kullandım olmadı
    açtım regeditten aradım buldum bişiler ama silmeye çekindim combofixi tekrar çalıştırdım iyice karıştı herşey..
    tutdum sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama Qoobox hala orda.. üstelik bir tane bile değil artık 2 birini sildim öbürü yine..
    en son c yi başka yere taşıyıp sadece bu klasörü bırakıp c yi biçimlendirmeyi düşünüyordum ama taşınacak alan yoktu..
    ve sonunda çok basit bi yöntemle bu Qoobox denen klasörden kurtuldum arkadaşlar..
    bu klasörü tamamen masaüstüne taşıdım hemen orda g.d.kutusuna ve boşalt dedim hopp silindi.. sizde combofixden sonra bu klasörden kurtulmayı istiyorsanız bu yolu deneyin.. eminim silinecektir...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

o Kadar uğraşmana gerek yok başlat çalıştır'a combofix /uninstall yaz Enter'a bas.

Alıntı Orijinalini Gönderen: murat5038 Mesajı Görüntüle
    o Kadar uğraşmana gerek yok başlat çalıştır'a combofix /uninstall yaz Enter'a bas.
    onuda yaptım o sadece combofix dosyasını siliyor.. Qoobox yerinde.. ayrıca combofix uninstall programı bile indirdim.. ben her yolu denerim.. en son bulduğumu buraya yazdım zaten..

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    KASTAMONU / Abana

teşekkürler faydalı bilgi olmuş
    Foxconn 865m01 anakart - İntel pentium 4 işlemci - 1.25 gb ram - 128 mb Geforce fx 5200 ekran kartı - 80 gb Seagete hdd - 17 inç Flat monitör (Tüplü ) (Casper Alfa Force) -Toshıba A300 - 247

Alıntı Orijinalini Gönderen: cihanabana Mesajı Görüntüle
    teşekkürler faydalı bilgi olmuş

rica ederim..

Benzer Başlıklar

1. Yardım lazim Qoobox
    mikela00 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.02.2011, 14:59
  2. combofix qoobox
    saref tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 25.01.2010, 20:39
  3. Sayfalarda aksiyon istiyorsanız bakın !
    cehenneem tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 12.03.2007, 00:16
  4. Google'da çalışmak istiyorsanız..
    samterk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.03.2007, 20:45
  5. Tatil yapmak istiyorsanız ama karar veremediniz mi?
    gokhan2259 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 17.05.2006, 17:34