+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
Başlık: windows xp
-
07.01.2012 21:49 #1
- Katılım Tarihi
- 2012
- Yer
- KIRŞEHIR
windows xp
merhaba arkadaşlar..
benim bilgisayarim Windows XP MEdia Center 2005 Pro ( ORJINAL )dir bilgisayarimin anakartı yandı ve değiştirmek zorunda kaldım değiştirirken yaninada 4 gb ram almıştım neyse bilgisayarcı anakarti ram taktı ve pcyi açar açmazda format gerekiyor format atarken başka bir format cdsi ile formatladi ve bilgisayarim kaçak olarak yani korsan gözüküyor. şimdi bende orjinal format cdleri var orjinal format cdlerle tekrar bilgisayarima format atsam sorun çözülürmü?
bilgisayarcinin baska cd ile format atmasinin sebebi anakartla ilgiliymiş benim orjinal format cdleri anakarti desteklemez diyerek korsan bir format cdleriyle atti şimdi anakart ile orjinal windowsla bir alaka varmi? ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardim edin tşk ederim...
-
08.01.2012 10:18 #2
Orjinal cd ile dene. Anahtarı içine çakılı ise sorun hallolur. Yoksa formatlarken elindeki anahtarı gir. Driverlerini sonra kurarsın. Ayrıca bilgisayarcı kolayına geldiği için öyle yapmıştır.
DuckDuckGo
İnternet alanında artık Google'ın tekelinden rahatsız olmaya başlamadınız mı? Peki Google'a alternatif olarak neden DuckDuckGo kullanayım?
Ayrıntılı bilgi için Tıklayın.
-
08.01.2012 17:24 #3
- Katılım Tarihi
- 2012
- Yer
- KIRŞEHIR
sağol kardeş ben halletım sorunumu tşk ederim. orjinal format cdlerini direk format atmaya başladım hiç bir sorun cıkmadan bilgisayarim orjinal hale geldi korsan felan yok az öncede güncelleme yaptım microsofttan
-
09.01.2012 16:49 #4Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2009
- Yer
- İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...
elindeki driverler kurulmaz çünkü aynı anakart değildir içindeki(eğer aynı anakartı verdi ise sorun olmaz),O anakarta uymuyacağı için anakartın driverleri, sendekiler zaten olmaz anakartında xp media ya uyumu olmadığını bildiği için doğrusunu yapmış ancak sen yinede anakart modelini verde bi bakalım istersen.
Benzer Başlıklar
-
Windows 7 Professional mı yoksa Windows 7 Ultimate mi yoksa Windows 7 Home Premium mu
omer47 tarafından Windows 7 forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 16.07.2011, 18:45 -
Çift İşletim Sistemi Kurma..(Windows Vista yanına Windows Xp)
nefret14 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 09.04.2011, 19:43 -
Windows 7- Windows Virtual PC-Windows Xp Mode
sakarian54 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.03.2010, 19:12 -
Windows 7 Starter a Windows 7 ultimate kurarken karşıma çıkan hata gibi bir şey
tomrader tarafından Windows 7 forumundaYanıt: 40Son Mesaj: 25.02.2010, 18:03

Alıntıyla Yanıtla

lütfen yardım edin
Bugün, 17:32 / İnternet, Ağ ve Güvenlik