PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation msn kafayı yedi biri yardım etsin

benim msn de garip olaylar var.. eklediğim insanlar bazen yabancı kişi gibi görünüp msn girer girmez hemen hepsi ''hello'' ''hi'' yazmaya başlıyolar.. durduramıyorum da.. hepsi aynı anda ileti yazıyor..

msn adresleri türk, yalnız iletileri ve isimleri yabancı.. ama bazen bakıyormuşun düzelmiş..

hiç bişi anlamadım çözemedim de..

birde bazen bunlar arda arda yazmaya başlayıca fare imlecini sağ köşede msn üzerine getirince msn kapanıyor..
    dünde kaç kere giremedim msn e, kişi listeniz kullanabilir durumda değil gibi bi ileti çıktı durmadan..

bilen biri bana yardım etsin..

MSN Messenger 1.0 (1.0.0863) sürümü vardı bende 1999 yıllarındaydı. Orada bu hata olmuştu PCNette çözmüştüm sorunu yine Veya başka bir dergisi olan bir site Büyük ihtimalle PCNetti. her hafta cd veriyordu demo demo oyunlar her bir CD 700 mb olduğu için eski püskü oyunlar (üstelik demo) bir ara kaldırmadığı için ağlamıştım hüngür hüngür bu hatayı çözmek için en sonki sürümü yükle

banada eski yılları hatırlattın Tüüü sana

Alıntı Orijinalini Gönderen: onlineking Mesajı Görüntüle
    MSN Messenger 1.0 (1.0.0863) sürümü vardı bende 1999 yıllarındaydı. Orada bu hata olmuştu PCNette çözmüştüm sorunu yine Veya başka bir dergisi olan bir site Büyük ihtimalle PCNetti. her hafta cd veriyordu demo demo oyunlar her bir CD 700 mb olduğu için eski püskü oyunlar (üstelik demo) bir ara kaldırmadığı için ağlamıştım hüngür hüngür bu hatayı çözmek için en sonki sürümü yükle
    msn en son kaç bende 9.5 var heralde..

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

virüs yemişsin o MSN yi kaldır Microsoft sitesinden kur sonra imzamdaki 1.yi kur güncelle full scan yap.

Benzer Başlıklar

1. Klavye kafayı yedi yardım edin... !!
    PcKinq tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 20.12.2011, 18:47
  2. Bilgisayar Kafayı Yedi Yardım!!!
    ysr123 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 01.04.2011, 16:05
  3. Bilgisayarım Kafayı Yedi ! Yardım
    Zebelced2 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 12