PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan bilgisayarım açılırken windows logosunda donup kalıyor.LÜTFEN YARDIM EDERMİSİNİZ?

merhaba

bilgisayar açılırken windows logosunda donup kalıyor. 1-2 hafta öncesine 5-6 dk bekliyorsum açılıyordu.ramleri temizledim,işlemcinin fanını söktüm temizledim,sabit değildi sabitledim,ekran kartını temizledim,olmadı.arasıra ekranda gelmiyor.acaba windows göçtümü dedim cd den yüklemeye çalışıyorum cd den önyükleme için tuşa basın diyor basıyorum mavi ekran geliyor 5 dk sonra siyah ekrana düşüyor ve öyle kalıyor.sistemim ddr celeron işlemcili eski bir sistem ama internet için işimi görüyordu.HDD den şüpheleniyorum yeni bir HDD mi alayım ne yapmalıyım yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadaş sen bilgisayarı temizlerken heralde hardisk kablosunu çıkardın iyce bir bak 2 tane kablo olacak birisi güç birisi de bağlantı kablosu.

yanlış anlama bilgisayarcı değilim ama bilgisayardan donanımdan anlarım biraz kablolar dahil her şeye baktım hdd nin döndüğünü elimlede hissettim.o yüzden hdd den emin olamadım. anakartmı gitti diye düşündüm bilmiyorum akşama uğraşıcam yine.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

F8 ile güvenli modda girmeyi deneyin açılıyorsa en son ne yükledi iseniz kaldırın.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 2
    Son Mesaj: 19.08.2011, 11:36
  2. Windows başlangıçta donup kalıyor ?
    penguen93 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.08.2011, 11:58
  3. Windows 7 logosunda kalıyor
    can1995 tarafından Windows 7 forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 22.11.2010, 00:37
  4. Yanıt: 8