PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Buyrun yorum atın

Katılım Tarihi
    2012
    Yer
    lefkoşa kıbrıs

Alıntı Orijinalini Gönderen: fenered Mesajı Görüntüle
    ozaman virüs yoktur o senin kullandığın antivirüsler sahtedir sadece sen o antivirüsleri yüklerken yanında başka programlar yüklerler.
    o buldukları 400-500 virüs kolay kolay oluşmaz.
    benim bir arkadaşım flaşımı heryere takıyorum dedi içinde virüs varmış temizlermisin dedi 900 tane çıktı bu gerçekti çünkü 3 yıldır heryere takıyormuş ve antivirüs kullanmıyormuş.
    kardeşim virüs yoksa pc niye cok yavaş hareket ediyor

kardeşim virüs yoksa pc niye cok yavaş hareket ediyor
    dediğim gibi sen o güvenilir olmayan antivirüsleri yüklediğin zaman yanında yeni programlarda geliyor.

sana önerim bilgisayarına format at ve güvenilir bir antivirüs satın al yada microsoftun anvirüsü var onu kullan (ücretsiz).

yavaşlamasının bir diğer sebebi bilgisayarına kurduğun işletim sisteminden dolayı olabilir.
    bilgisayarının ram i 4 gb altı ise 32 bit yüklemen lazım. birde özelliklerine uygun işletim sistemi alman lazı. örneğin benim evde 2 bilgisayar var. netbook umda windows7 starter kullanıyorum(32 bit). Masa üstü nün özellikleri iyi olduğu için windows 7 ultimate kullanıyorum. masa üstünün ram i 3 gb yinede zorlanıyor. Ama ben bilgisayarın ayarlarından fan seviyesini artırdığım için biraz daha rahat çalışıyor.

şimdi sana burda bir sürü şey anlattım hepsini uygula bence.

1-bilgisayarının özelliklerine göre işletim sistemi bul Örneğin düşükse : windows 7 starter 32 bit bul.

2-formatı at

3- Güvenilir antivirüs satın al yada microsoftunkini kullan.

4-kaçak yazılım kullanmamaya çalış. ama bazen mecburen yüklemek zorunda kalıyorum dersen en azından bir şey yüklerken şu da yüklensinmi diye sorulan şeyleri tik lerini kaldır. öyle yükle ve sonra kaldır. kaldırdıktan sonrada c/program files içindeki kalan dosyalarıda elle sil.

5- bu söylediklerim yetmiyorsa sende benim gibi fan seviyesini arttır.

zaten senin öezelliklerine baktığımızda çok iyi özellikleri yok bu yüzden sakın ultimate gibi yüksek özellik isteyen işletim sistemi yükleme.
    starter yeter zaten.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

sisteminizi yükleyen arkadaş kimse onun driver veya yüklediği flaştan sonra virüs almış olması kaçınılmaz ya kurduğu işletim sistemi hastalıklı ya da sizin donmanım bileşenlerinizde de bir problem var ! atıyorum uzun süredir cpu termal macun yenilemesi yapılmadı ise ve cpu soğutucu blok temiz değilse yine kasıntılı çalışır ben tek bir virüs veya zararlının 2 dk içinde 700 tane bileşene döndüğünü gördüm !
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: AmbaSSadoR Mesajı Görüntüle
    sisteminizi yükleyen arkadaş kimse onun driver veya yüklediği flaştan sonra virüs almış olması kaçınılmaz ya kurduğu işletim sistemi hastalıklı ya da sizin donmanım bileşenlerinizde de bir problem var ! atıyorum uzun süredir cpu termal macun yenilemesi yapılmadı ise ve cpu soğutucu blok temiz değilse yine kasıntılı çalışır ben tek bir virüs veya zararlının 2 dk içinde 700 tane bileşene döndüğünü gördüm !
    Ek olarak kardeşim dediğin gibi Verdiği bilgilere bakarsan SP2 xp yüklü ve dil ingilizce yani bunu yükleyen kimler ise hiçbişeyden anlamayan kişiler,İlk olarak(Perfect xp) cinsli saçma sistemlerden kurtulun sisteminize win7 home premium yükleyin veya Daha üstü Sonra Driverlerinizi Bu işlemleri Doğru Şekilde Yaptıkdan/Yaptırdıkdan sonra Driver istek bölümümde doğru şekilde bilgileri vererek yazılımsal sorunları çözmüş olursun formattan hemen sonra çıkarılabilir hafızaya sahip bir donanım takmayın hemen imzamdaki 1. yi yükleyin sonra driverleri verdiğimizde yükleyin ve daha sonra ne yapcaksanız yaparsınız.
    Not:Formatı atan kişiler format atmayıda bilmediğini düşünüyorum çünkü flash bellekden çoğalmadılar ise multi os olarak hasarlı bir windows kurmuş olabilirler yanına

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.10.2011, 19:44
  2. Bi El Atın
    Educatedear23 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 16.07.2011, 16:30
  3. Buraya bi göz atın!!
    mehmetxx tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 27.06.2011, 00:15
  4. Bir Göz Atın...