PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar

Varsayılan Format atarken problemlerle karşılaşıyorum

İyi akşamlar arkadaşlar.Bilgisayar ilk önce açılırken siyah ekranda beyaz yazıyla disk okuma hatası ctrl+alt+del hatası alıyordum sonra içindeki dosyalar önemli diye recovery console'den yapmaya çalıştım bu sefer daha beter oldu tamamen çöktü şimdi format atarken enter'e basıyorum işte kullanım anlaşması falan filan geliyor f8 basıyorum ordan sonra bi ekran geliyor enter=instlal d=delete onun bi üstüne en alta geliyor enter ve ya d'ye basarsam mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum ne yapabilir

İşletim sistemim Xp masaüstü Celeron D işlemci (Eski pc) HDD 80GB 512 YA DA 1 GB RAM var Sorun durup dururken oldu.Maille foto yükledim göndere basarken mavi ekran verdi sonra disk okuma hatası aldım.

sen D ye format atmaya calişmisin D diski format atilmaz sadece biçimlendirilir ayrica sen bilgisayarı düzenli bir şekilde kapatmadıgından dolayi bu hatayi aliyorsun. önemli dosyalarını bir dahaki seferine kendine özel bir disk bölümü ayıracaksın örnek HD FD yada kendi ismini yazıcaksin misal flash bellek gibi sen bilgisayarini formatlasanda kendine actigin disk bölümüne dokunmaz tek çözüm format dosyalarınıde unut gecmiş olsun

Benzer Başlıklar

1. Format atarken problemlerle karşılaşıyorum
    AtakanSakin tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 01.02.2012, 11:26
  2. Format atarken..
    OnurCATAL tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 15.08.2010, 10:33
  3. Format Atarken!
    Doggy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13