PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation Hangi Antivirüs En iyisi Hangisi Baştan Sona Rezillik

1-Avast : Free sürümü güzel bazı yerlerde gereksiz soru sormasının dışında Mesela katılımsız program kurarken illaki bir ******* yapar ve programı parçalı kurmaya neden olur tam kurulum gerçekleşemez avastı kapatıp denesen artık dosyalardan dolayı hep aynı hatayı veriri

2-AVİRA : Free sürümü bu güne kadar gördüğüm denediğim en berbat yazılım hatta onu bu sayfa kadar aşşağılasam yine yetmez o avirayı yüzyılın berbat yazılımını yazan yazılımcıların programı yazarken akılları 5 yahut 6 karış havada olması lazım ancak bu kadar berbat bir yazılım çıkabilir ortaya ses kartılı aviranın gözünün önünde kurmama rağmen birkaç restart tan sonra virüslü diyor ve kaldırıyor tüm düzenimi altüst ediyor saçmalığın bu boyutlarda olmasına hayret ediyorum her açılışta otomatik başlaması gereken programları virüstür karantinaya taşınıyor diyor bu ne lan bende her zaman yoksay diyorum ama beni dinleyen kim Allah belanı versin avira ve tabiki sana olanlar yazılımcılarına kat kat daha fazla olsun işşallah ****** eski sürümleride böyleydi onlarıda sevmezdim(Babanıda sevmezdim Süt oğlan) Yeniside aynı berbat

3-Eset : Smart Security bu güne kadar gördüğüm en iyi en stabil en kullanıcı dostu en yardımcı yazılım her zaman bana iş bırakmaz virüsün ne demek olduğunu şıp diye anlar yapılması gerekeni yapar ADAMsın Eset Adamsın NOD 32 Smart Security 5 Süpersin

4 : Kspersky İnternet Security Eski sürümleri mükemmeldi ama 2010 dan sonra çıkanlar aşırı derece ****** bağladı ve her şeyi bana sorar hale geldi herşey ama herşey şu açılsınmı şu güvenli gruba eklensinmi senini bir algoritmanyokmu ******** mantıklı kararlar veremiyormusun tek başına ama eski sürümlerinin hatrına saygım sonsuzdur Kspesky e

5 : AVG free sürümü tam bir muhallebi çocuğu kıvamındadır normal bir kullanıcıyı kendine küfür ettirmeyecek kadar tedbirli akıllı uslu bir yazılımdır ne aşırı soru nede silinmemesi gereken dosyaları silme afferin AVG ama sistemimi koruyup koruyamayacağından şüpeliyim tek başına olmaz yanına bir antivirüs daha olması lazım

Şimdi aviraya kızgınlığıma bu demeci hazırladım SAKIN HA AVİRADAN UZAK DURUN KULLANANLARI KINAYIN ÇOK BÜYÜK BİR YANLIŞ HER AÇIDAN PERFORMANS KENDİ BAŞINA KARAR VEREBİLME ALGORİTMASI HEPSİ AMA HEPSİ BERBATTTTT......

Şimdi Aviranın pisliğini temizleyeceğim allah belanı versin Avira 2 günlük iş bıraktın bana
    En son DETONATOR tarafından düzenlenmiştir: 09.02.2012 00:29

Norton 360 tercih edilir Synatec olandan lisansli ürün olacak 50 tlye 3 tane antivirüs alirsin 1 tanesi bedavaya geliyor bilgisayarin kiymetini biliyorsan pamuk elini cebe atican zaten oyle yaparsan bedavasini sen kullanirsin 50 tlyede satmiş olursun 1 tane antivirüs 25 tldir 3 tanesi 50 tl

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

Alıntı Orijinalini Gönderen: FM_DAG Mesajı Görüntüle
    Norton 360 tercih edilir Synatec olandan lisansli ürün olacak 50 tlye 3 tane antivirüs alirsin 1 tanesi bedavaya geliyor bilgisayarin kiymetini biliyorsan pamuk elini cebe atican zaten oyle yaparsan bedavasini sen kullanirsin 50 tlyede satmiş olursun 1 tane antivirüs 25 tldir 3 tanesi 50 tl
    http://www.pcnet.com.tr/forum/yazili...ulan-oldu.html
    Burayı oku ondan sonra bir daha düşün istersen

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    İyilik,Sevgi Olan Her Yerde...

matrax22 3 ve 4 şıklarını şöyle düzelteyim.
    3.Eskiden iyi idi şimdi berbata doğru gidiyor ama toparlamaya çalışıyor diyenler çok ,ama yanılıyorlar.
    4.Eskiden iyi idi şimdi daha da iyi,Ayrıca Kasperin her programda izin istemesinin sebebi gelişmiş güvenlik duvarı olduğu için sizden habersiz arka planda ne olup bittiğini size haber vermesidir ve bunu her güvenlik duvarı antinin yapması gerekmekdedir yapmayan anti ise antiden sayılmaz denecek kadar az iş ve güvenlik sağlar.

Avast'tan şaşmıyorum, açılışta biraz kasıyor ama baışımı da ağrıtmıyor vesselam...

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 13.09.2010, 19:24
  2. PHP NUKE baştan sona kurulum
    magnificencepeker tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 13.06.2006, 16:20
  3. Baştan sona Php nuke kurulumu
    possessed tarafından PHP forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 13.11.2005, 20:43
  4. baştan sona bir site kurmak