pardon karıştırmışım.ben vista inspirat 2yi kullanıyorum görünümü siyah senin istedigin gibi,benim bilgisayarı kasmıyor pek ama seninkinde nasıl olur bilemem istersen bi dene
peki kardeş bi deneyelim bakalım benim istediğim alt çubukları ve üstteki çubukları sihay yapsın yeter simgeleri ses falana gerek yok
teşekkürler kardeş
ekran görüntüsü verdiğin o iki temayı nasıl kurduğunu ve nereden aldığını paylaşırmısın harun? ben de denemek istiyorum güzel gözüküyor...
kardeş pc den anlıyorsan yaparsın bu tema pcyi hiç kasmaz sadece gördüğün gibi o görünümü değiştiriyor ben onu sesgetiren.net sitesinden indirdim türkiye temasıda googlede vista türkiye xp tema falan yaz hemen çıkar görürsün içinde patc dosya var onu kuracaksın ve orda iki dosya daha var onları ilk önce windows temalar bölümü var themes ingilizce yazıyor onun içine atacan sonra patch dosyasını kuracan yoksa pc mafolur hata üstüne hata alırsın benimki oldu ben pcden ustayım ve düzelttim eğer amatör olsaydım pc ancak format atardım işte böyle tavsiye edrim ben bunu buldum bunu kullanıyorum tavsiye ediyorum http://rapidshare.com/files/20595115/Stolen_2_VS.rar