harun başını ağrıtacağım ama
bu temalar msstyles mi programa ihtiyaç duyuyor mu?
ben de bilgisayarı iyi biliyorum ama yazılım ı ıh kusura bakma... öss yi bir atlatayım ona da çalışacağım...
yok rica ederim bak ben ilk önce c:\WINDOWS\Resources\Themes klasörüne indirdiğim live msn vista temasını içinde tema dosyası bir klasör var onların ikisini c:\WINDOWS\Resources\Themes bu klasöre atacan ve sonra içinde patch dosyası var onu kur kurduktan sonra diyecek yeniden başlat yeniden başlattıktan sonra tekrar c:\WINDOWS\Resources\Themes bu klasöre git ordaki tema klasörü değil tema dosyasına çift tıkla göreceksin pencere açılacak tamam diyeceksin pc teması değişecek ha şimdi siyah temasını indir c:\WINDOWS\Resources\Themes klasörüne yapıştır onada çift tıkla aynısı tamam dersin olay bu kolay gelsin
arkadaşlar ben vista için apple teması arıyorumm... ancak sadece görünüm değil apple ın masaüstünün alttaki çubuğuda olcak..zaten en çok ona hastayımm.. o yüzden istiyorum.. yani masaüstünde bi tane çubuk varya bilgisayarım, belgerimin falan ikonu var üstüne gelince bilgisayarımdaki c, d, e yi fala gösterio.. işte onu arıyorum.. bulan varsa yazsınn....