PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PC'me Tema Kuramıyorum

Konuyu Doğru Yeremi Açtım Bilmiyorum Yanlışım Varsa Affola Yalnız Bir Sorunum Var ben sürrekli pc değişik qörünümler eklemek istiyorum yani tema ama sorun şu. indirdiğim tema rar olarak iniyor buraya çıkart diyorum. shell klasörü ve tema adında bir simge daha çıkıyor shell klasörü yanında önceden temanın adı yazılı olduğu simgeye tıkladığımda tema değişir farklı görünüm gelirdi ama artık tıkladığımda görünüm değişmiyor eski tema neyse aynı şekilde duruyor neden olabilir bilgisayarımın görünümünden sıkıldım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Ahiret (Cehennem Kapısı Önü)

programın oto şekilde temayı değiştirme özelliğini devre dışı bırakmış olabilirsin windowBlinds ise bu programin içinden de temayı değiştirebilirsin
    Herkesin, herşeyi bildiği yerde paraya ihtiyaç kalmaz. Sözünü kim söylemişse o en büyük yalancıdır.
    En değerli bilgi paylaştığın değil bilmediğindir.
    sağdan soldan duyup bilmen gereken ama öğrenemediğindir. Bunu unutmayın. Türk milleti olarak bilgiye ulaşmak için pamuk eller cebe

Juky [Comp. Tech.]

O dosyaları C:\WINDOWS\Resources\Themes konumuna kopyala. Sonra tema değiştirme bölümüne gelip temayı uygulayabilirsin.

denicem arkadaşlar saol birde theme klasörüne kopyalayarak değiştirmeyi denicem.

denicem arkadaşlar saolun.

Benzer Başlıklar

1. Xp kuramıyorum
    exet tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 25.04.2009, 00:04
  2. SXE kuramıyorum?
    Pc_rambo tarafından Oyunlar forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 18.04.2009, 22:12
  3. ie7 pro kuramıyorum????
    tanertopal tarafından Yazılım forumunda