öncelikle meraba.
ben acer extensa laptop kullanıcısıyım.intel core 2 duo 6400 2.0ghz işlemci var 2 gb ram 512 ati hd ekran kartı..şimdi benim sorunum şu...
Bilgisayar gayet normal açılıyor hoşgeldiniz yazısı geliyor masaüstü geliyor buraya kadar biraz yavaşlama var bilgisayarımda 2 3 gündür..birde masaüstü geldikkten sonra sağ alttaki simgelerden yani bilgisayarın başlangıçta çalıştırdığı programlar çalışmaya başlıyor ancak biryerde donuyor.sonra o arada yaklaşık bi 20 sn bekleme yapıyor bu beklemede bilgisayar donmuyor çalışıyor heryere girebiliyorum.msn de geç geliyor...bunun nedeni nedir acaba bi yardımcı olursanız sevinirim
En son ua_tnc tarafından düzenlenmiştir: 09.02.2010 00:59
Arkadaşım öncelikle başarılı bi antivirüs programıyla bilgisayarında virüs taraması yapmalısın.Bu belki sana tam çözüm sağlamayabilir.Advanced SystemCare programını deneyip kayıt defterini analizi yapıp temizleyin, ve Program içerisindeki Başlangıç Yöneticisi bölümünden başlandıç dosyalarınızı taratın.Gereksiz gördüğünüz veya sizin pc'ye kurup kullandığınız programları görürseniz seçiminiz bunları kaldırmaktan yana olsun.Eğer bunlar sorununu çözmediyse PC nizi formatlayın ve yeni bir sistem kurulumu yapın.
Arkadaşım eğer işletim sistemini değiştireceksen sana vistayı önermem.Vistada ki güvenlik açıkları malum.Sen en iyisi Windows 7 yi dene.Memnun kalacaksın iddaa ediyorum.