PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Unhappy Pc'de OsX kurulumu (sorun)

İnternette dolaşan bütün makalaleri okudum. Az çok hepsi aynı şeyi yazmış.. Yamanmış Leopar DVD’si, yamanın içerdiği zip dosyası, FAT32 formatlı USB bellek..

Yamanmış bir leopar dvd'sini nerden bulacağımı bilmiyorum. Bir OsX indirdim fakat yamalı mı değil mi bilmiyorum. Ayrıca yamalı olduğunu nerden anlayabilirim ki?
    Dosyanın uzantısı .img

Yamanın içerdiği zip dosyasını da bulamadım.. Usb belleğim var, fat32 olarak biçimlendirdim. Bu yamanın içerdeği zip dosyasını bir kaç sitede "tiger-x86.tar.bz2" olarak gördüm, ancak ben leopar kurmak istiyorum, tiger değil.

Aslında tiger'da kurabilirim, bunda da bir sorunum var.. Hard diski biçimlendirmem gerek sanırım, osx in bulunacağı hdd yi 6gb biçimlendirmem gerekiyormuş.. Kaç gb olursa olsun 6 görecekmiş. O zaman tek sürücüyü 6 yapıp geri kalanı D sürücüsüne mi vermeliyim? Önceden Fdisk çekmeli miyim?

Quad 8300 işlemcim, 4gb ram'im, P5KPL AM-SE anakartım var, anakartım SSE2-3 destekliyor.

Üşenmeden okuyan herkese teşekkür ederim, yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

Boş laf etme arkadaşım, burda sorunumu paylaştım yardım edeceksen et, etmeyeceksen karışma. Sanki kullandığım tüm programlar orjinal, windowsun orjinal gibi gelmiş bana burda bıdı bıdı ediyorsun. Karışma!

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

kullandığın anakart uyumlu değilse kuramazsın en çok ne satılıyor bi hatırla o senin Leopar kurmanı engelleyebilir... hem yahoo ile ararsan bulursun...

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Garezin yani. izmir

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.11.2009, 01:43
  2. Superonline trircd Kurulumu irc Serverinin Kurulumu
    unidet tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 20.08.2009, 21:22
  3. Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.07.2008, 16:35
  4. Windows Xp kurulumu sirasinda sorun
    Aligula tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 26.08.2006, 21:43
  5. media player+java sorun sorun sorun.....
    mhmts01 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 02.06.2006, 14:51