PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
24 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

birde denetım masası görev çubugu ve başlat menüsüne gir deneme yanılmayla bıraz kurcalayarak bulursun ya ben böyle yaptım tam net hatırlamıyorum ama sanırım orda benzer görev cubugu öğelerını gruplayı tıkla geçersiz hale getır oyle dene birde

Alıntı Orijinalini Gönderen: rtunik Mesajı Görüntüle
    görev çubuğu üzerinde sağ klik + araç çubukları + yeni araç çubuğu . dedikten sonra : klasör göstermen gereken pencere açılınca. isim yerine aşağıdaki kodu kopyala . orada klasör ismi yazması gereken yer boş vaziyette olacak zaten.

'' %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch ''

daha sonra görev çubuğu üzerinde Quick launch' yazısı üzerinde sağ klik yaparak . başlığı göster in karşısındaki tik'i kaldır. aynı menüde yukarda görünüm var oradanda büyük simge' yi seç .

yeni bir hızlı başlatı oluşturmuş olursun.
    Dediginizi yaptım ama değişen birşey olmadı.

Alıntı Orijinalini Gönderen: escada35 Mesajı Görüntüle
    aynı sorun bendede vardı arkadasım laptopu yenı aldım wind. 7 ultimate kuruldu bendede öyleydı mesela msn de yazısıyorum normalde hepsı altalta aşağıda yanıp sönmesı gerekırken hepsi içiçe oluyo yanı oraya tıklayıp görünüyo kımlerın yazdıgı falan o durum benımde hıc hoşuma gitmemişti yaptım ama bıraz uğrasıp yukarıda arkadaş tarif etmiş bak dene sen bi istersen olmadı başka bi şekılde tarıf etmeye çalışırız ben hallettım cunku sende yaparsın
    Tarif edersen sevinirim arkadaşım

Alıntı Orijinalini Gönderen: escada35 Mesajı Görüntüle
    birde denetım masası görev çubugu ve başlat menüsüne gir deneme yanılmayla bıraz kurcalayarak bulursun ya ben böyle yaptım tam net hatırlamıyorum ama sanırım orda benzer görev cubugu öğelerını gruplayı tıkla geçersiz hale getır oyle dene birde
    Yok senin dedigin farklı, benim sorunum farklı.

Arkadaşlar sanırım ben tam olarak anlatamadım sorunumu. Bir örnek resim daha göstereyim.Mesala http://i43.tinypic.com/2ushpw6.png bu resimde aşağıda 5 tane pencere açılmış.Bu 5 pencerenin genişligi %100 olarak genişlemiş.Ben ise örnegin 5 pencere açınca daracık daracık oluyor pencereler, sol tarafa dogru yanaşıyo hepsi.

ilk mesajımda dedigim gibi birçok yerde zorluk çekiyorum bu yüzden.Umarım şimdi anlamışsınızdır

evet şimdi anladım arkadaşım.. bilen birileri çıkar burada merak etme

Varmı acaba bu konuda bilgisi olan

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics değerleri bozulmuş , bu değerleri w7 kullanan biri verirse eski haline döner.

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics anahtarına sağ tıklayıp Ver diyerek tüm bilgileri kayıt edip sana versin.Sonra o reg dosyasına çift tıkla Evet de sona Tamam de yeniden başlat bilgisayarı.

Benzer Başlıklar

1. karakterler küçüldü
    cinar844 tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 08.06.2009, 18:31
  2. yereldisk küçüldü :( YARDIMM!!!
    cilgineray1 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 25.07.2008, 12:51
  3. sayfalar küçüldü
    sesil tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 20.02.2007, 11:57
  4. Ekran küçüldü
    drgladius tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 05.03.2006, 23:14
  5. Resimler gözükmüyor...(Web sitemdeki resimler)
    cyberhearts tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 13.02.2005, 15:31