+ Başlığa Yanıt Yaz
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
13.03.2010 23:01 #1
Simge durumundaki resimler küçüldü
Merhaba arkadaşlar, bir ara ben styler bilmem ne diye bir program yüklemiştim.XP'ye yeni temalar yüklemek için.Ama bu zıkkım program pencereleri v.s simge durumuna küçülttügümüz zaman altta listeleniyor yaa.O listeleme genişligini daralttı.Bu yüzden özellikle photoshop'ta zorluk çekiyorum.Simge durumundaki pencereler birbirine giriyor.
Temayı default yapıyorum diger default temaları seçiyorum yine de bahsettigim kısım düzelmiyor.Programı da kaldırdım zaten uzun zaman önce..
Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran görüntüsü: http://i44.tinypic.com/5btq4h.jpg
Şimdiden teşekkürler
-
15.03.2010 19:51 #2
Kardeş sen Win 7 mi kullanıyosun eğer öyle ise:
Görev Çubuğuna Sağ Tıkla>Özellikler tıkla ve açılan pencerede "Küçük Simgeler Kullan" yanındaki tik işaretini kaldır ve tamam de..
Tamamdır..
-
16.03.2010 00:37 #3
-
16.03.2010 01:36 #4
görev çubuğu üzerinde sağ klik + araç çubukları + yeni araç çubuğu . dedikten sonra : klasör göstermen gereken pencere açılınca. isim yerine aşağıdaki kodu kopyala . orada klasör ismi yazması gereken yer boş vaziyette olacak zaten.
'' %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch ''
daha sonra görev çubuğu üzerinde Quick launch' yazısı üzerinde sağ klik yaparak . başlığı göster in karşısındaki tik'i kaldır. aynı menüde yukarda görünüm var oradanda büyük simge' yi seç .
yeni bir hızlı başlatı oluşturmuş olursun.
-
16.03.2010 10:42 #5
aynı sorun bendede vardı arkadasım laptopu yenı aldım wind. 7 ultimate kuruldu bendede öyleydı mesela msn de yazısıyorum normalde hepsı altalta aşağıda yanıp sönmesı gerekırken hepsi içiçe oluyo yanı oraya tıklayıp görünüyo kımlerın yazdıgı falan o durum benımde hıc hoşuma gitmemişti yaptım ama bıraz uğrasıp yukarıda arkadaş tarif etmiş bak dene sen bi istersen olmadı başka bi şekılde tarıf etmeye çalışırız ben hallettım cunku sende yaparsın
Benzer Başlıklar
-
karakterler küçüldü
cinar844 tarafından Windows Vista forumundaYanıt: 16Son Mesaj: 08.06.2009, 18:31 -
yereldisk küçüldü :( YARDIMM!!!
cilgineray1 tarafından Donanım forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 25.07.2008, 12:51 -
sayfalar küçüldü
sesil tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 20.02.2007, 11:57 -
Ekran küçüldü
drgladius tarafından Donanım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 05.03.2006, 23:14 -
Resimler gözükmüyor...(Web sitemdeki resimler)
cyberhearts tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 13.02.2005, 15:31

Alıntıyla Yanıtla

bu laptop vice city'i kasmadan açar mı?
Bugün, 22:32 / Oyunlar