PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan Windows Xp içi Windows 7 gibi sürüklenebilir göreb çubuğu ögeleri

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Windows Xp için Windows 7'deki gibi sürüklenebilir görev çubuğu ögeleri istiyorum. Daha önce böyle bir program bulmuştum. Ama sorunluydu. Adını da unuttum gerçi... Böyle bir program bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Çok teşekkürler.. Gerçekten işime yaradı.. Web sitesi yaparken kullandığım programlar,klasörler,tarayıcılar her zaman aynı sırada açılsın istiyorum. Bazen yanlışlıkla ilk sıradaki klasörü kapatınca tüm çalışan uygulamaları kapatıp tekrar aynı sırayla açmam gerekiyor. Sadece bu yüzden Win 7'ye geçmeyi düşünüyordum.. Çok sağolun =)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

isine yaradigina sevindim iste bu ise yararliligi cekemeyenler de var mesela , ana sayfasinda tek bir illegal icerik yokken Adsense bir yahudinin sikayeti ile adsense kontratimi iptal edip onlardaki 40 Eu mun üstüne yativerdi , bu yahudi dölleri okadar asagilik ki her defasinda burada milleti nasil dolandirdiklarini yazdim ya belkide o kanlarina dokunmustur , o bana vermeyeckleri 40 EU icin reklam verenlerden en az kac para aldilar dersiniz , durun bir tahmin edeyim 800 EU , ve bunu kayitlara nasil gectiler dersiniz , adamlara paralarini iade mi ettiler HAYIR , edemezler cünkü reklamlara tiklayip alisveris eden olmus olabilir (yani hizmet sunuldu) , 40 EU da benim para 840 EU bu asagilik yahudi döllerinde kaldi , bunlar kadar asagilik bir irk daha dünya yüzüne gelmemistir , simdi Adolf hitlerin memleketinden bunlara selamlarimi birkez daha yolluyorum.
    Ben öyle de böylede alternatif reklam verenlere bulurum , ama birgün yaptiginiz bu dolandiriciligi da size ödetirler , Türkiyedeki tüm medya sahibi yahudilere de ... selamlarimi yollarim , gelsinler Almanyada sabun ihtiyaci varmis
    En son Velociraptor tarafından düzenlenmiştir: 16.03.2010 05:32

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 40
    Son Mesaj: 25.02.2010, 19:03
  2. windows görev çubuğu hakkında
    joker045 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 11.11.2009, 12:36
  3. Windows XP yi windows 2000 gibi gösterecek arayüz
    fizilal tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 23.06.2008, 14:26