PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul Avrupa Yakası

Varsayılan Türkiye'de geleceğin mesleği hackerlık olacak.

e-devlet konusunda ülkemiz ağır aksak ilerlesede ab müzakereleri sürecinde bizi bu konuda hızlandıracak.e-devletin yaygınlaşmasıyla güvenlikte ön plana çıkacak.devletde hackerları işe alıp sistemin güvenlik açıklarını buldurup kapattıracak.ilerleyen zamanlarda devletler internet saldırılarını kullarak sistemleri çökertme yoluna gidebilir.bundan çıkarımla benim naçizane fikrim Türkiye'de geleceğin mesleği hackerlık olacak.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    w, q ve x kullanımına hayır!

Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum. Birkaç yıl içinde aranılan insanlar hacker'lar olacak. Ben de geçen yıldan başlayarak kendime bu alanda yatırım yapıyorum. Yani bir beyaz şapka takmak gerekiyor

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul Avrupa Yakası

evet memleketin iyi hackerlara ihtiyacı kesin var.bu gerçek daha çabuk anlaşılacak.aslında iletişim diye ayrı bir bakanlık kurulsa ve bu konudaki uzmanlar tarafından yönetilse internetteki bankacılık dahil bütün işlemler güvenli olur.

siz once hack'in ne oldugunu ogrenin.. Hicbir hacker gereksiz yere hack yapmaz. Bunu yapanlar kendini asamamis, iki tane programla site cokerterek kendini hacker zanneden lamer'lardir. Butun coder'lar bir hacker'dir. Sistemin kodlarini inceleyerek aciklari tespit edebilirler. Devletin ayrica ise hacker almasina gerek yok. Zaten e-devlet sistemini yazan kisi sistemin aciklarini da kapayacaktir..

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul Avrupa Yakası

her sistemin bir açığı vardır.çinliler mi ruslar mı pentagonun sitesini çökertmediler mi?

Benzer Başlıklar

1. hackerlık kursu açılmış
    astronaut tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 28.10.2010, 20:33
  2. Sizce Geleceğin programlama dili hangisi olacak?
    oguzhan2000 tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 45
    Son Mesaj: 20.07.2007, 23:09
  3. Geleceğin İşlemcileri!
    sezaikuyu tarafından Teknoloji forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.11.2006, 11:35