PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
26 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
    Misafir

Varsayılan kayıt defteri (registry) hakkında ingilizce e-kitap

Herkese selamlar.

Elimde şu an Windows XP kayıt defteri hakkında her türlü bilgiyi içeren bir e-kitap var. Bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ama nasıl paylaşacağım konusunda bir fikrim yok. Geocities adresime koymayı denedim. 5 MB dan fazla yüklemeye izin vermiyor. Dosya is 6-7 mb. Dolayısıyla bir paylaşım imkanı olan internet sayfası olan arkadaşlardan birisi e-posta adresini verirse ben dosyayı ona gönderirim, o da kendi sayfasına koyar ve diğer arkadaşlar o sayfadan dosyayı indirebilir.

Kitap ingilizceden ve de bilgisayardan anlayanlar için gerçekten harika bir kitap. Windows XP kayıt defteri hakkında her türlü bilgi, ipucu ve anahtar ve verileri değiştirme yöntemlerini gösteriyor. Örneğin, belgelerim klasörünüzü C sürücüsünden D sürücüsüne almak gibi.

Bilindiği gibi Microsoft Kayıt Defteri hakkında geniş içerikli bilgi vermemektedir. Bunun sebebi muhtemelen Kayıt Defteri'nde yapılacak değişiklikler Windows sisteminin yanlış çalışmasına veya hiç çalışmamasına sebeb olmaktadır. Bu yüzden şimdiden belirtmek isterim ki ingilizceyi bilmiyen, Kayıt Defteri'nden hiç anlamayan arkadaşlar bu e-kitabı indirip değişiklik yapmasın. Sonuçta bilgisayarınızın çalışmamasına sebeb olabilirsiniz. Zaten kitapta da yazar bu konuya değinmiş ve de anlamayanların değişiklik yapmamasını tavsiye etmiştir. Bir de eğer mümkün olursa, ingilizce bilen ve çeviri yapabilecek arkadaşlar kitabı kısmen ya da tamamen çeviri yaparlarsa, ingilizce bilmeyen insanlarda bu kitaptan yararlanabilir.

Herkese sayygılarımı sunarım. Kolay gelsin.

Arkadaşım gerçekten güzel olur bir yerden indirdiysen adres versen !

Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: Compro99
    Arkadaşım gerçekten güzel olur bir yerden indirdiysen adres versen !
    Maalesef Compro99, internet sitesinden indirmedim. Öyle olsaydı zaten direk adresi verirdim ilk mesajımda. Paylaşım programlarından biri olan Bitcomet ile indirdim. Yani bu dosyayı indirmek için önce o programı yüklemek lazım. Benim istediğimde internet sayfası olan bir arkadaşıma bu dosyayı göndermek ve dosyayı diğer arkadaşların oradan indirmesi. Eğer yardım edecek bir arkadaş olursa lütfen e-posta adresini belirtsin.

Kolay gelsin.

p2m kullanarak bir email adresine koyabilirsin.gmail yada walla olabilir örneğin.

Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: deserts
    p2m kullanarak bir email adresine koyabilirsin.gmail yada walla olabilir örneğin.
    Deserts p2m nedir? Nasıl yapacağım? Gmail hesabım var. Açıklayabilir misin?

Benzer Başlıklar

1. kayıt defteri
    ihsanocak tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.06.2007, 00:54
  2. kayıt defteri
    ozgurozturk tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 11.02.2007, 13:01
  3. Kayıt defteri
    ersiniksar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7