PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: şifre koyma

Varsayılan şifre koyma

selam.ben bilgisayarımda c,d ve e'ye şifre koymak istiyorum.şifreden kastettiğim.benim bilgisayarımı kullananlar disklerimi sadece okuyabilsinler istiyorum, silme ve yazma işlemi yapamasınlar istiyorum.mesela bilgisayara bir program kurulmak istendiğinde bunu şifre isteyerek yapmasını istiyorum.xp kullanıyorum.xp nin kendi içinde böyle bi özellik olduğunu duydum ama bulamadım.yardım eden olursa sevinirim.

HESAPLARIMDAN BİLGİSAYAR YÖNETİCİSİ OL.GUEST HESABINIDA AÇ. SADECE GUESTTEN GİREBİLSİNLER.SANIRIM BU SORUNUNA ÇARE OLABİLİR KESİN HERALDE BELKİ :lol: :lol: :lol: :lol:

evet bende öyle biliyorum denetim masasından kullanıcı hesaplaına geç ve guest hesabını etkinleştir. daha sonra kendi kuladığın hesaba parola oluştur. sanırım sorunun çözülmüş olacak.

tamam ben bunu biliyorum. ama benim amacım bilgisayarıma yüklenecek gereksiz şeyleri engellemek şimdi guest hesabını açtım diyelim adam kafasına göre o hesapta istediğini gene yapacak.ben bunu engellemek istiyorum.

Alıntı Orijinalini Gönderen: kasketci
    tamam ben bunu biliyorum. ama benim amacım bilgisayarıma yüklenecek gereksiz şeyleri engellemek şimdi guest hesabını açtım diyelim adam kafasına göre o hesapta istediğini gene yapacak.ben bunu engellemek istiyorum.
    kardeş senin istediğin program falan kurulmaması ve silinmemesi degilmi? guest hesabı senin işni görür. ama illa yok diyorsan DeepFreeze programını kur. daha sağlam olur. yanlız o zaman bir pro kurmak istediğinde DeepFreeze pasif yapıp öyle kurman lazım. artı DeepFreeze programına sifre koyarak kimsenin pasifleştirip programlara karışmasına engelde olabilirsin.
    http://www.turkvista.net/yukle.php?i=program&id=5744 programı burdan indirebilirsin... iyi çalışmalar...

Benzer Başlıklar

1. XP de ağa şifre koyma..
    SaHveMaT_com tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 25.02.2010, 10:23
  2. Şifre koyma
    microbe tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 07.11.2006, 21:19
  3. ağ a şifre koyma:)
    afsar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5