+ Başlığa Yanıt Yaz
16 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
Başlık: Windows Etkinleştirme
-
17.05.2005 21:18 #11
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul

tşk.
-
13.06.2005 02:52 #12
- Katılım Tarihi
- 2005
Bu baş belası sorun benim başımada geldi.Sistem geri yükleme sihirbazı ile SP2 ve eklentili diğer program update lerini kaldırdım.Yeniden SP2 yükledim.Sorunum çözüldü.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar...Olaya ben farklı yaklaşıyorum.Microsoft SSL şifreleme metodu ile doğrulama alarak update yapıyormuş.Olay hatalı bir imza veya güvenlik sertifikasının tam çözümlenilemesi nedeni ile de olabilir o zaman teknik açıdan.Benim yöntemi deneyin.Ben KRİZALİD arkadaşa onay vermiyorum.Sıfır sistem atmak en son çare olmalı her durumda...Başım sıkıştı deyip haydi yallah sıfır sistem atmak ancak bizim ülkedeki bilgisayar teknikerlerinde görülen bir davranış anladığım kadarı ile....Aptalca bir bakış açısı derim.Birde CV sine bilgisisayar teknikeri yazmış.Gerçek manada tekniker ise bana adresini versin.Bir kavanoz acılı ketçap yolluyacam kendisine...Diplomasına katık yapar yerken kekdisi...Tekniker bunun için sistem kurulumunu yenilemeyi teklif ederse kullanıcının vay haline
-
13.06.2005 03:49 #13
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Eastandbull
kullandığın tabirler biraz yanlış olmuş gibi neden format atmasınki bir sistemin yedeğini alıp format atmak tekrar yüklemek kurmak maximum 3 saat fakat bir problem bazen günlerce uğraştırır ve format atmak çoğu zaman çözümdür. Ve sisteminiz gereksiz çöplerden kurtulduğu için uçarcasına çalışır. birde format atma hard diskin eskir geyiğimi diyeyim artık bilgisayar efsanesi mi diyeyim acaip bir laf var hayret ettiğim olaydır bunu en üst eğitimi almış kişiler söyler pess derim ben
-
20.06.2005 15:21 #14
- Katılım Tarihi
- 2005
ilkercom arkadaş
Ben formatın yarar ve zararlarından değil...Bir kaç dakikada çözülebilecek bir update sorununun pratik ve risk olmaksızın yapılandırılmasından bahsettim...Ben o HDD format atınca eskir martavallarını unutalı 7 sene oluyor.Okuldan diploma alırken unuttum o deyimleri...Ben KRİZALİD in var olan bir sorunu dallandırıp budaklandırmasını eleştirdim.Ne gereği var sistemi yeniden kurmanın şimdi? Başlarken yedek falan alacaksın...O sistemi ve donannım driverlerini kuracaksın...Bütün programları da kurduktan sonra bunları update edecek biosunu güncerlleyeceksin...Yedeklerini geri yükleyeceksin.Macrolarını tekrar ayarlayacaksın...Bu devirde bu kadar basit işlerde bu kadar uzun seçenler biz aptal bile diyemiyoruz...Kaldı ki bunları bir Bilg.teknikeri olduğunu CV sine yazanbir arkadaş sölüyor....Sende ondan yana tavır koyuyorsun...Sölesene senin bu teknikerden mantık ve zeka yönünden ne farkın var??? Yoksa sende mi acılı ketçap istiyorsun diplomanı yemek için... Çekinme söyle ...Adresini ver sana da yollayalım buradan...
-
21.06.2005 00:38 #15
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Eastandbull
Sen kebapçımısın biraz düzgün konuş burası Mirc değil
Benzer Başlıklar
-
lisanslı windows etkinleştirme hatası
aluzil tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 24.04.2011, 12:57 -
Windows etkinleştirme sorunu