PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
14 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

ben de inndir.com da bi aralar lazım oldugundan aramıstım. orda ise yarar bulamazsan www.programarsivi.com!a bak... bunlardan birinde süre kısıtlamalı ve dat dosyalarını bile birleştirebilen bi program bulmustum hem de cok rahattı. adı da splitter gibi biseydi... tamam?

Alıntı Orijinalini Gönderen: iap54
    adı da splitter gibi biseydi... tamam?
    Splitter Ayırıcı (Viseoyu bölmek için)
    Joiner Birleştirici (Videoları birleştirmek için)

Aramalarınızı bu yönde yapınız.

windows movie maker bu filmleri çok kolay birleştiriyor yapman gereken dosyadan al secenegini secip filmleri win. movie maker aktaracaksın daha sonra arka arkaya koymak istediğin filmleri, film şeridene sürükle bırak yapacaksın save as yapıp cıkacaksın bundan daha da pratik bi program varsa bende ögreneyim....

Alıntı Orijinalini Gönderen: bdC
    windows movie maker bu filmleri çok kolay birleştiriyor yapman gereken dosyadan al secenegini secip filmleri win. movie maker aktaracaksın daha sonra arka arkaya koymak istediğin filmleri, film şeridene sürükle bırak yapacaksın save as yapıp cıkacaksın bundan daha da pratik bi program varsa bende ögreneyim....
    Yukarıda birkaç tanesini yazdım.Özellikle Supervideo joiner ile arkadaşın bahsettiği 200 adet dosyayı 10 dk içinde birleştirirsin.

Movie Maker ile 200 tane dosyayı filim şeridine yarım saatte yerleştşremezsin.

movie maker la 10 dakikalık fotograf videosunu avi seklinde gigabaytlık (yani sıkıstırma yasamadan) yaklasık 20 dakikada yapıyor. yani ben herseyi hazırladıktan sonra video formatında "bilgisayarıma kaydet" olayından bahsediyorum... pc özelliklerim:

PIV 2,8 Ghz
    40 GB HDD
    256 DDR RAM

daha yazmama gerek varmı. 10 dakikalık goruntuye 20 dakika gidiyor. peki 68 dakikalık bir cdyi ne kadar sürede yapabiliriz. tamam soyleyeyim movie maker bunu da wmv formatında 93 dakikada falan yapıyor benim sistemimde... ve *.dat uzantılı vcd formatını da desteklemiyor...

işin neticesi movie maker ancak boyle ufak fotovideo hazırlamaya yarıyuor. üretici zaten demiş "klip hazırlama programı" diye...

daha pratik programlar onermenizi ben de istiyorum... lütfen!..

Benzer Başlıklar

1. bir program arıyorum
    peter tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.04.2006, 01:48
  2. Bi program arıyorum
    tosbaha tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.12.2005, 16:20
  3. Program arıyorum
    fsy1 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2