PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Ben Pcnet in verdiği Ulead Video Studıo 8 ve Pınnacle Studıo Versıon 9 programlarını denemiştim bayağı kullanışlı ve fonksiyonlu programlar.

İşini görür sanırım...

movie maker çok kaliteli bir programdır. Ama bazen yetersiz bir tek kendi formatını tanıması (Microsoft tekelciliği) ayrıca hiç bir player firmasının destek vermemesi.Yani windows kendi kaydeder.kendi seyreder durumu.VCD playerlar da izleyemezsiniz.Bu konu da microsoft'a kimse destek olmak istemiyor.Başka programlar derseniz Size üç program önerebilirim. Tercihim . PİNNACLE 9 kullanımı kolay ,ADOBE PREMİERE SÜPERDİR AMA ZORDUR. ULEAD VİDEO 8 güzeldir.Tercih sizin...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ANKARA-ODTÜ/ELEKTRİK

Camtasia Studio Mükkemmel bir PRogram Herheze tavsiye ederim
    www.maxcoder.hizmetleri.com adresinden indirebilirsin

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ZONGULDAK

Alıntı Orijinalini Gönderen: kesindestek
    movie maker çok kaliteli bir programdır. Ama bazen yetersiz bir tek kendi formatını tanıması (Microsoft tekelciliği) ayrıca hiç bir player firmasının destek vermemesi.Yani windows kendi kaydeder.kendi seyreder durumu.VCD playerlar da izleyemezsiniz.Bu konu da microsoft'a kimse destek olmak istemiyor.Başka programlar derseniz Size üç program önerebilirim. Tercihim . PİNNACLE 9 kullanımı kolay ,ADOBE PREMİERE SÜPERDİR AMA ZORDUR. ULEAD VİDEO 8 güzeldir.Tercih sizin...
    Böyle bir maesaj yollamışsın ,Bana FotoVCD yapan [ses ekleyebileceğim(mp3) ]bir program tavsiye edebilir misin...

Photo2 VCD denedim 3 versiyonu güzel ama shareware olduğundan VcDlerin ortasına üereticinin int. adresini ekliyor,2,50versiyonu da mp3 ekleyemiyor..

Sorunsuz kullanabileceğim prg önerebilir misiniz arkadaşlar..

.

Benzer Başlıklar

1. bir program arıyorum
    peter tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.04.2006, 00:48
  2. Bi program arıyorum
    tosbaha tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 14
    Son Mesaj: 05.12.2005, 15:20
  3. Program arıyorum
    fsy1 tarafından Yazılım forumunda