PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayarım 1-2 saat sonra donuyor

Bilgisayar açıldığından 1-2 saat sonra donuyor ama nasıl.mouse imleci dolaşıyor fakat hiçbirşey yapılamıyor (eğer açıksa msnde de yazışabiliyorum) başlat kullanılamıor masaüstü kullanılamıor görev çubuğu kullanılamıor. niye acaba bilen warsa noolur söölesin

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    ..Kuzey Köprüsünden Güney Köprüsüne..

bilgisayarında virüs olabilir.... sorun nasıl ..tam olarak yazarmısın...yani BAŞLAT ı filan açabiliyormusun..bendede bir aralar aynı sorun vardı...masaüstündeki hiçbir simgeye tıklayamıyordum...bence sende virüs üzerinde şüphelenmelisin

Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İZMİR

Bu sorun bilgisayarı 1-2 saat başında kullanırken bir anda mı donuyor yoksa 1-2 bilgisayarı ellemeden açık bırakınca mı? bu sorun çıkıyor. Bu konuda şüpeleneceğin noktalar ısı problemi,güç kaynağı,bilgisayarının windows altındaki güç seçenek ayarları...Bu konular içinde olması gerek senin sorunun ama hangisi?...

arkadaşım zaten başlat kullanılamıor dedim neyse bi daha anlatıim msndeyim tamammı altta media player açık şarkı dinliorum, değiştirmek istedim şarkıyı bi de baqtım açılmıo wmp alla alla dedim başlat tıkladım oda ööle görev çubuğuna tıkladım o da ööle ama açık olan msn sayfasında yazı yazabildim sonra bilgisayara res attım. sonra baktım yine aynı yine aynı norton 2005 kullanıorum o bişi görmedi spyware doctor microsoft antispyware falan war onlarda görmedi bişi ben harddiskten şüpheleniorum (daha da yeni almıştım )

1-2 saat kullanırken oluo

Benzer Başlıklar

1. Bilgisayar açıldıktan sonra 3 dakika donuyor
    mellick1903 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 16
    Son Mesaj: 27.08.2009, 13:29
  2. 1, 2 saat sonra Bilgisayarım donuyor?
    deniz_7007 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.04.2006, 00:27
  3. Cd'yi koyup yolluyorum sonra pc donuyor.
    devilcerkez tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 19.04.2005, 10:11
  4. WinXP: Bir süre sonra donuyor?
    emreka tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 09.03.2005, 20:12
  5. Yanıt: 6
    Son Mesaj: 05.09.2004, 11:30