PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: xp ye format atmak

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    kadıköy dereden

Varsayılan xp ye format atmak

Arkadaslar site içinde kayboldum bir sürü bilgi var.Ben cok basit bir şekilde makinemi formatlamak istiyorum. İlk format atarken windows acıldıktan sonra xp cdsini koyarak yeniden kur dedim o sadece işletim sistemini yeniden kurmuş oldu bazı dosyalarım hala makinedeydi.Okuduğuma göre cd den baslatıp format atılıyormuş bunun için del tuşuna mı basıyorduk baslangıc için bilgiler verir misiniz ya da basit anlatım yapılmış linki kopyalar mısınız teşekkür ederim şimdiden

Xp Cd'si ile boot ettiğin esnada "Seçili bölümü sil" seçeneği gelir,bu seçeneği işaretleyip onayla,daha sonra bölümü oluşturup formatla.
    Büyük ihtimal bu seçeneklere dikkat etmeden bu bölümleri "enter"layıp geçtin sen...

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    kadıköy dereden

Xp cdsiyle başlatarak yapılsa nasıl olurdu anlatır mısın startaylan dediğini anladım ben secili bölümü sil dememiştim haklısın

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2004

@pocker_face: Eger Startaylanin yazisini dikkatlice okursaniz , Baslangici;"Xp Cd'si ile boot ettiğin esnada" diyor yani zaaten sordugun soruyu cevaplamis , Fakat ben biraz Su XP Cd si ile Format isini elestirecegim: Cd yi takar takmaz yüklemeye gecmesine ben haala alisamadim, cünkü kontrolüm disinda gerceklesiyor, bence en basta bana ne yapmak istedigimi sormali, öyle ya adamlardaki mantigi anlamak zor eger XP yükleyeceksem - bastaki bilesenler yükleniyor ve eger format atacaksam gene - bastaki bilesenler yükleniyor, Böyle sacma sapan bir seceneksizlik olmaz . 98 gibi gec komut istemine bas formati olayi ve secenegi yok ondan sonra elbetteki millet bu nasil istir diye karistirir , oldu olacak kaldirsinlar baari Format secenegini olsun bitsin , ki sanirim yakinda onu da yaparlar.Baazen Microsoft gercekten sinir bozucu isler yapiyor.

Benzer Başlıklar

1. Format atmak...
    specialcafe tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 22.04.2006, 14:16
  2. format atmak
    psko tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 31.12.2005, 14:27
  3. format atmak.
    imsel tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8