PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar

Varsayılan 800 mblık cdye yazdırma!!

arkadaşlar 800 mb lık cd ye nero da yazdıramıyorum expert ayaraları dahil hepsini yaptım ama cd ye gelince cdr/rw isitiyor talıyorum ama kabul etmiyor arkadaşın bilgisayarında da denedim acaba sorun bende mi diye o da olmadı başaka bi ayarı mı var acaba??

ilgilenenlere şimdidien teşekkürler

Alıntı Orijinalini Gönderen: Sub_Marine
    Öncelikle Nero\' nun overburn seçeneğini açman lazım. Bunun için Nero arayüzünün altındaki \"More >>\" düğmesine tıklayıp, \"Configure\" ayarlar menüsünü açmanız gerekiyor.
    Şimdi \"Expert Features\" sekmesine gelip min/sec alanlarına 800 MB lık cd için gereken değerleri gir (800 mb lık cd süre olarak 90 dakikaya ayarlanmalıdır)
    CDye eklemek istediğiniz dosyaları seçin ve cd yazma ekranına gelin. \"Multisession\" seçiliyse, seçimi kaldırın.
    \"More >>\" düğmesine tıklayın ve \"Write Method\" u \"Disk-At-Once\" olarak ayarlayın.
    Nero datanın sığmadığına dair bir ileti verirse kaale almayın Write Overburn CD tuşuna tıklayarak yazdırın.

Notiyasada 800mb olarak satılan bir çok sahte cd var.Kullandığın cd gerçekten 800mb kapasiteye sahipse yukarıdaki yöntemle yazabilirsin.
    Yukarıdakileri yapman yeterli olacak

birader sasolsın dediklerini yaptım ama hala cdr/rw diyor herhalde benim cd dediğin gibi sahte saolasın ilgilendiğin için

AkHilleuS hallettim ya yazdırıyorum şimdi saolsın çok makbule geçti tekrar teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. 3,22 mblık dosyayı diskete aktarmak
    _burak_ tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 22.11.2006, 11:19
  2. Linuxu cdye bot etmek...
    katle tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 23.02.2005, 13:25
  3. 700 mblık cdler nıye 500 mb oluyor
    eralp tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 10