PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Görev çubuğunda masa üstünü göster simgem kayıplara karıştı

Görev çubuğunda masa üstünü göster simgem kayıplara karıştı..sanırım yanlışlıkla sildim nasıl geri dödüreceğimi bilmiyorum.Yardım lütfen

Bu yazı sorununu çözecektir :wink:

(alıntı yaptım emeğe saygı :!: )

Alıntı Orijinalini Gönderen: g_unit90
    not defteri gibi metin düzenliyicisi kullanarak aşağıdakı satırları içeren bir dosya oluşturun:
    [Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,2
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop
    bu dosyayı "Show Desktop.scf" Adıyla Windows sistem klasörüne kaydedinBilgisayarım simgesine tıklayarak "Show Desktop.scf" dosyasına sağ tıklayarak kısayol oluştur komutunu verin win XP için windows\system32\config\systemprofile\application data\microsoft\internet explorer\quick launch yolunu izleyin kısayolu Masaüstü olarak yeninden adlandırın
    KoLaY GeLSiN

C:\Documents and Settings\kullanıcı adı(suicide)\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch
    buradaki " masaüstünü göster" simgesini kopyalayın ve masaüstüne yapıştırın(görev çubuğuna)..

scream3 yazdığın çözüm çalıştı..numenorian ın ki çalışmadı ...her arkadaşa teşekkürler :lol:

Varsayılan anlayamadım

scream3 , aynı sorun bende de var denedim.dosyayı yaptım ama o bilgisayarom simesi falan demişsin ya , işte orda takıldım. nereye kısayol oluşturacağımı zahmet olmazsa açıklarsan sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

1. MAsa üstünü göster ikonunu Kaybettim
    Falcon_17 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 02.12.2006, 12:09
  2. görev çubuğu masa üstü göster simgesi (yardım!)
    kandemir-r tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 30.06.2006, 15:22
  3. Yanıt: 12
    Son Mesaj: 25.04.2005, 22:22