PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Bilgisayardaki dosyaları indeksleyen program arıyorum

Arkadaşlar bana bilgisayardaki dosyaların yerini kolayca bulailmem için yerlerini indexleyen bi program lazım. bi tane vardı. kullanmıştım. ama ismini unuttum . AvFind gibi bişeydi ama tamamını hatırlayamıyorum. bu programı biliyorsanız veya aynı işi yapan başka bi program biliyorsanız lütfen yardım edin

Advanced Disk Catalog (ADC)
    Tüm cd, dvd, zipdisk, hd, gibi veri depolama aygıtlarının içindeki dosyaları listeler ve zip, rar,vs.. arşiv dosyalarının içindeki elemanlarıda algılar.

AVAFind dediğin şey bu.Son derece kulanışlı bi prog.

Windowsun zaten aramaları hızlandırmak için bir indeksleme hizmeti var.

*.* olarak arama yaparsanız pcnizdeki tüm dosyalara ulaşmış olursunuz...bulunan dosyalara ve disklerinizin biçimlendirilmiş olmasına bağlı olarak uzun sürebilir arama elbette..ama arama yapıldıktan sonra istediğiniz türde dosyayı aynı pencerede bulabilirsiniz...
    ayrıca mesela tüm mp3 dosyalarını bulmak istiyorsanız; *.*mp3 die arama yaptırarak tüm mp3 dosyalarınızı, *.*txt die tüm not defteri, *.*jpg die tüm jpeg dosyalarını yani uzantısını yazarak istediğiniz türde dosyayı bulabiliriniz. bulabilirsiniz..aynı mp3leri temizlemek için böyle bi arama yaptıktan sonra boyuta göre sıralarsanız alt alta aynı mp3ler çıkacaktır...

her fırsatta windows'u kötülüyoruz, tamam...ama windows'u da bi yerde tam olarak kullanmıyorz...her şeyi programlarla halletmeye çalışıyoruz...windows'un, bunun gibi, programa ihtiyaç duymadan yapabileceği onlarca şey var..

kolay gelsin..
    WMP, IE, Nokia, Hotmail, Avast-Norton vs. ile işim olmaz; Winamp, Firefox, SonyEricsson, Gmail, Kaspersky kullanırım...
    Doom ve Death Metal dinlerim..
    Basketsiz olmaz...
    Tabi bi de kızlar olmadan hiçbirşey olmaz, onlar herşeyimiz....

Benzer Başlıklar

1. gereksiz dosyaları silen proğram arıyorum
    isimsiz tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 18.12.2006, 10:06
  2. bilgisayardaki donanımı listeleyen program ??
    tanju6 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 07.10.2006, 22:53
  3. mus uzantılı dosyaları açan program
    gitaristt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.01.2006, 16:37
  4. *.avi uzantılı dosyaları *.mtv yapacak bir program arıyorum.
    ahmet_gunay tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 27.09.2005, 15:06
  5. phpnuke için themes dosyaları arıyorum
    ibetay tarafından Web İnceleme forumunda
    Son Mesaj: 03.02.2005, 10:04