PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Windows etkinleştirme sorunu

Ben windows'u bilgisayarı ilk kurduğum gün etkinleştirdim ama bana 5 gün kala

"Windows'un beş gün içerisinde etkinleştirilmesi gerekiyor" diyor şimdi etkinleştirmek istiyormusunuz dediğinde tamam diyorum

"windows zaten etkinleştirildi çıkmak için tamam'ı tıklayın diyor"

tamam dediğimde windows normal olarak başlıyor

bunu gidermenin bir you var mı

bu sorunun aynısı benim başımda şuanda ve 3 gün kaldı :roll: ne yapacağım yardım eder misiniz lütfen :roll:

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Kurduğunuz cd/dvd orjinal windows kopyası değil ise crack yapmanız gerekmektedir.Onun içinde meteryal ve bilgi paylaşımı maalesef burada yapamayız.

aslında durum şöyle; benim lisansımı başkası kullandığı için böyle oluyormuş götürdüğüm bilgisayarcı böyle söyledi. microsoft müşteri hizmetlerinden çözmek ya da crack yapmak gerek dedi. ilk önce bilgisayarı aldığınız yeri arayın dedi aradım etkinleştirme için bir numara verdi orayı da aradım ama benden istediği numaraları zaten etkinleştirildi dediği için görüntüleyemediğimden tuşlayıp da telefonda etkinleştiremedim. onlar benim derdimi anlayamadılar o yüzden olmadı ve sanırım bilgisayarcıya götürüp crack yaptırmam gerekiyor. kendi başıma çözebilirim belki diyordum ama olmayacak anladım. cevabınız için teşekkür ederim

slm arkadaslar ben netten de yapamıyorum telden de yapamıyorum lütfen yardım nasıl yapcam anca format atıyorum bu da bilgisayara zarar veriyo nasıl olck lütfen yrdm pls

Benzer Başlıklar

1. lisanslı windows etkinleştirme hatası
    aluzil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 24.04.2011, 12:57
  2. Windows etkinleştirme
    Good4U tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 01.08.2006, 18:56
  3. windows xp ürün etkinleştirme
    heycem tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4