+ Başlığa Yanıt Yaz
17 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
-
23.05.2005 21:32 #6
Eğer sadece mp3 çekicem diyorsanız size tavsiyem Limewire olacaktır.Eğer limewire pro'yuda temin ederseniz hızlı bir şekilde aradığınız çoğu dosyayı bulabilirsiniz.
-
01.06.2005 19:19 #7
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Bursa
Yaw beyler dun aksam imesh den fılm cekıyordum acık bıraktım bılgısayarı sabaha baktım %85 de 5 dk sonra elektırıkler kestı bı actım bılgısayarı download %0 da yanı bastan baslıyor...
kısacası nasıl duzeltecem yada gerı alıcam..
-
01.06.2005 21:52 #8
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- Bursa
Bu arada US Robotics 9105 adsl modemımden nasıl port acabılırım
-
01.06.2005 22:51 #9
Arkadaşlar herkese selam,
P2P yazılımlarından sadece Kazaa ve Limewire denedim.Şu an Limewire kullanıyorum.Diğerlerini (Ares vs.) kullanmadığım için onlar hakkında yorum yapamam tabi.Ama Kazaa derseniz kesinlikle sakının derim.
Eğer mp3,videoklip,resim vb. türdeki dosyaları indirmek benim için yeterli diyorsanız Limewire tavsiyemdir.
Yaklaşık 6 aydır kullaniyorum.Aradığım her tür mp3'ü anında bulabiliyorum.
Mesela En son Oscar törenini hatırlayanınız varsa o gece Beyonce'nin çocuk korosu eşliğinde canli söylediği bir soundtrack vardı.Parça çok hoşuma gitmişti.İnanır mısınız o gecenin sabahi pek umutlu olmamama rağmen bu parçayi Limewire'da arattim.Sonuç şaşırtıcı parçayı bulmuştum.Üstelik bu parça sadece o gece canlı olarak söylenmişti.Yani CD olarak piyasada yoktu.
Sözün kisasi en yeni mp3'leri,remixleri,videoklipleri indirip arşivime dahil etmek istiyorum diyorsanız tavsiyem limewire olacaktır.
Ayrıca ortamda bir çok adult içerikli videoda bulunmakta.Moderatörümüz Boss'un da dediği gibi Programın" Basic" Sürümü ücretsiz .Pro versiyonuna ise küçük bir ücret karşılığı sahip olabilir,downloadlarınızı daha hızlı bir şeilde yapabilirsiniz.Birde programın Türkçe olduğunu unutmadan söyliyim.Böylece ince ayarlarını yapabilirsiniz.Son derece basit bir program zaten ve daha birçok özelliği var.Aşağıdaki linkten yükleyeblirsiniz.
http://www.download.com/LimeWire/300...=dl&tag=button
Üstelik 6 aydır kullanmama rağmen daha hiç virüs,trojan vs. gibi şeylerle karşılaşmadım.
-
04.06.2005 11:19 #10
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- İstanbul
Emula
Arkadaşlar emulaLsd yi kuralı bi kaç gün oldu. şu an 500 mb lik bi dosyayı indirmek için uğraşıyo ve yarısına gelmiş durumda. aynı dosyayı yine şu an 4 kişi benden upload ediyo.
sorunuma gelince. emula yı kurduktan sonra 256 lık internetimde müthiş bi yavaşlama oldu. hatta resmen ölü duruma geldi. ben başkasından upload yaparak onun bağlantısını yavaşlattığıma göre başkası da benden yaparak bağlantımı yavaşlatabilir. ama ben biraz ölçüyü kaçırdım galiba. netteki yavaşlamanın nedeni upload sınırını fazla vermem olabilir mi? eğer buysa uploadı nasıl daha alt seviyeye indirebilirim ve normali nedir? Son bir şey emula da yaptığım aramaları nasıl silebilirim. yani otomatik tanımlama olayını. mesela Modernt Talking i arattırdıktan sonra arama kutucuğuna Metalica yazmak istediğimde M yazdıktan sonra altta Modern Talking çıkıyor. Bu kutucuğu nasıl temizleyebilirim. Yardımınız için teşekkürler.
Benzer Başlıklar
-
NFS : Carbon Sorunları ve Cözümleri
Hamuul tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 514Son Mesaj: 09.05.2011, 13:47 -
NFS:MW sorunları & çözümleri
bugman tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 812Son Mesaj: 08.07.2010, 17:40 -
pc sorunları ve çözümleri
turk_empire tarafından Donanım forumundaYanıt: 11Son Mesaj: 25.05.2010, 14:27 -
Fahrenheit sorunları/çözümleri
maniac_ea tarafından Oyunlar forumundaYanıt: 29Son Mesaj: 29.12.2007, 21:06 -
ADSL Sorunları&Çözümleri!!!
Nemesis_54 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 16.08.2006, 12:35

Alıntıyla Yanıtla

PackardBell Isınma Sorunu
Bugün, 23:39 / Donanım