+ Başlığa Yanıt Yaz
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
25.05.2005 10:27 #1
Bilgisayar Kendiğinden İnternete Bağlanıyor
Merhaba Arkadaşlar,
Dün internete girerken kendiliğinden bir sayfa açıldı ve 56 k’lık bağlantımı kesti.Arka planda kendi bağlantısını kurmaya çalıştı.Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattım;fakat bu sefer her bilgisayarı açışımda kendiliğinden bağlanmaya devam etti.Tabii bu bağlanmayı ekranda ben göremiyorum.Sadece normal bağlantıyı sağlarken çıkan sese benzer bir ses çıkıyor ve bende bağlanmaya çalıştığını buradan anlıyorum.Tam bağlanmaya çalışırken telefona yöneldim.Bir de ne göreyim “sayın abonemiz hattınız uluslarası konuşmaya açık değildir” gibi bir şey söylüyordu.Yani Allah’tan açık değil.Şimdi ne zaman bilgisayar boş kalsa kafasına göre bağlanmaya çalışıyor.Arada var olan bağlantımı da kesiyor.Bende çözümü kullanmadığım zaman modeme gelen kabloyu çıkarmakta buldum.
Bunlara ilaveten ctrl+alt+del ‘i kullanamıyorum : “Görev Yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı” diyor.
Ayrıca ben msconfig’teki başlangıç öğelerinin hepsini tiksiz olarak bırakırım.Böyle kullanmaya alışmışım;fakat burada da tikleri ne zaman kaldırıp tekrar msconfig yapsam tikler geri geliyor.7 tane seçenek her halukârda kendilinden tikli kalıyor.
Bu sorunların hepsi o bağlantının uzantısı sanırım.
Virüs programı veya benzer bir şey kullanmıyorum;çünkü şu ana dek hiç ihtiyacım olmamıştı.
Mesela şu an şanslıyım bağlantım kesilmeden bu mesajı gönderebiliyorum.
Diyeceğim o ki bilgisayara hakim olamıyorum.Sizce sorun nedir? Format yolunu seçsem mi?
-
25.05.2005 10:37 #2
bilgisayarınıza büyük bir ihtimal dialup ve açık bulunan bir portttan hackerlar dadanmış güncel virus progranmlarıyla sisteminizi güvenli kipte tarayın güncel bir firewall yükleyin format en kolay yoldur format atmayın çaba gösterin
kolay gelsin
-
25.05.2005 11:23 #3
teşekkürler ben kendim sorunu çözdüm sayılır.şöyle ki geri yüklemeyi kullanıp 2 hafta geri gittim.şu an bi sorun yok gibi gözüküyor.söylediğini deneyeceğim..
-
25.05.2005 11:25 #4
bir de bilip bilmediğiniz ajan vs vs içeren programlar yüklemeyin
-
25.05.2005 12:49 #5Genel Moderatör
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İzmir
Çok fazla internete girmiyorsanız ateş duvarı kullanmasanız olur..(bence genede kullanın..Böylece herhangi bir program internete bağlanmaya kalkarsa haberiniz olur.)Fakat kesinlikle antivirus programı kullanın..Virus,trojan vs. sadece internetten gelmiyor..Tavsiyem antiVir www.free-av.com adresinden çekebilirsiniz.
Benzer Başlıklar
-
Kendiğinden açılan sayfalar
DerinKaranlik tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 05.10.2006, 19:39 -
modemim yavaş bağlanıyor
uluer tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 17.11.2005, 23:05 -
İnternete Bağlandıktan Sonra Bilgisayar Neden Kilitleniyor?
Tornedo tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 02.08.2005, 13:19 -
İnternete bağlıyken resetlenen bilgisayar?
aliriza_07 tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 26.11.2004, 18:56 -
İnternete baglandığında bilgisayar yawaşlıyor.
DarkRider tarafından Yazılım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 30.06.2004, 15:56

Alıntıyla Yanıtla

ACill destek lazım hemde çok :S !!!
Bugün, 14:58 / Windows 7