+ Başlığa Yanıt Yaz
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
-
31.05.2005 14:50 #1
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
Nerden Geldi Bu Crackler Böyle??Sizde varmı bakın
Selamlar P2P Programları hakkında..
E-mule, Shareaza ve Ares i kullanıyorum..Fakat Bu gün Ares 'in İndirelenler Klasorune bi baktım Yüzlerce Crack Dosyası Ben aresten crack indirmiyorum.Çok şaşırdım daha sonra E-mule ye baktım ondada aynısı çıktı yüzlerce farklı crack..Ne oldu derken Zone Alarm da "P2PNetworking.exe" dosyasının İnternete Erişiminin İzinli olduğunu gördüm.Hemen erişimini Zonalarmdan kapadım..Windows System32 klasorunun içinde diye gözüküyo bu dosya ,fakat orada yok...sistem dosyaları ve gizli klasorler görünecek şekildeydi explorer fakat orada bu dosya yok....
Şimdi Nerden Geldi Bu Crackler??Bu "P2pNetworking.exe" Zaten Spy mış Fakat Bugun güncellediğim Adaware ve Spy bot Bulamadı...Bu nu hangi program bulur??Ki bu iki buyuk program bulamadıktan sonra...Ne zaman Bu dosyayı Zone Alarm dan Açsam Çatır çatır bi şeyler gidiyo yada iniyo..Başına buna benzer bişe gelmiş olan varmı?? Format atamam bilgisayara da..
-
31.05.2005 15:01 #2
trojan yemişsin p2p programlarından makineye inmiş bir şeyler kaspersky 2006 ile tarat hiç bir sorunun kalmaz format atmana gerek yok.kaspersky şimdilik free www.inndir.com
-
31.05.2005 15:02 #3
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- ANTALYA
uyanığın biri seni hdd yi database olarak kullanıyor galiba yada kullandığın p2p pro..arı seni server yapmışlar kendilerine...
beleş alan olarak kullanıyorda olabilirler.. yahut biri senin pc ye dalmış seni zonbi oarak kullanıyor da olabilir... yani her halukarda hdd ni pc ni kullanıyorlar...
bir diğer olasılık ta netsky tipi virusler... p2p'i yayılma ağı olarak kullanan bu worm inanılmaz hızlı çoğalıyor ve kendini crack olrakta gösterebiliyor...orjinali değilde sasırım türevlerini bu şekilde kullananlar var... hepsi olasılık anlattıkarımın...
-
31.05.2005 15:17 #4
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- izmir
tamam sağolun teşekkürler Kaspersky i bi deneyim bakalım...Antivir ve Zonealarm beni hayal kırıklığına ugrattı ilk defa...KAspersky i bi deneyim neticeyi buraya yazarım
-
31.05.2005 15:23 #5
mümkünse zone alarmı ve antiviri kaldırda öyle dene çünkü kaspersky de antihacker ve spy spam koruyucuda var.Kaldırmam diyorsanda sorun olmaz biraz kasılabilir.kaspersky sonuca kesinlikle ulaştırcak eğer sonuş alamazsan surferin tavsiyesini değerlendirebilirsin
Benzer Başlıklar
-
Fatura neden böyle geldi şimdi ?
JaMaL tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 18Son Mesaj: 28.12.2006, 15:41 -
NeDeN usb BÖYLE yazıo sizde nasıl???
hugememo tarafından Donanım forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 16.09.2006, 13:04 -
Böyle bir scripti nerden bulabilirim?
magos tarafından PHP forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 22.03.2006, 21:40 -
msn ve ie de sizde de sorun varmı?
come_fly_with_me tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 19.03.2006, 23:30

Alıntıyla Yanıtla

Ekran Kartı Hakkında
Bugün, 21:27 / Donanım