Alıntı:
|
Orijinalini Gönderen: chrispo
2.xx 'den sonraki sürümleri Winamp'ın sitesinden indirebileceğini söylememe gerek yok sanırım.Google'dan "winamp" yazarak aratman yeterli.
Bende aynı senin gibi düşünüyordum winamp 5.8 'i indirmeden önce.şimdi 5.9 'da çıkmış gerçi.5.8 hiç fena değil aslında.Tam bir "player" yani.İnternet TV bile var.Radio falan ve bunun gibi bir sürü özellik var.Yer kaplıyomu dersen evet derim.şimdi hatırlamıyorum kaç MB kaplıyordu ama bir player için oldukça fazla olduğunu söyleyebilirim.Zaten ilk seferinde tam sürüm yüklemiştim ben.Sonra kaldırıp sadece bazı özellikleri yükledim.o haliyle 16 küsür MB.Gerisini sen düşün yani.Ama full sürüm tekrar ediyorum çok yer kaplaması haricinde oldukça güzel."Adult" içerikli İnternet Tv kanalları bile var yani.
Kısacası Bilgisayarımdan TV seyretmek istiyorum dersen önerim 5.8 olacaktır ama bazen kopukluklar olduğunu söylemeliyim.Ayrıca Türk kanalı olarak bir TGRT birde Kanal 7 vardı sanırım.Sen 5.9 uda indirebilirsin.Pek bir fark olduğunu sanmıyorum aralarında.
|
Yer kaplamasını derken ram'de kapladığı yeri kastediyordum. Ctrl+alt+del'den xp kullanıyorsanız işlemler tab'ından görebilrsiniz. Örneğin xp zaten 150mb kadar ram'i otomatik yiyor. Sonra antivirus, firewall vs.. olcak ramimiz 256 ise ram doldu işte? Makina kasıldı. Bu nedenle hızlı, sade, ram'de az yer kaplayan winamp sürümü 2,9x
RPC teşekkür ederim işime yaradı