PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
9 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    www.wow-turk.com

Varsayılan Ekran kartından tam performans

Bir arkadaşımdan duyduğuma göre xp'nin kendisi ile yüklenen otomatik sürücüyü kaldırmadan üsütne nvidia sürücüsünü yüklersek xp tekrar eski ekran kartını görebiliyormuş ve önce xp'nin kendi driverını kaldırıp sonra nvidianın güncellemesini yüklersek ekran kartı çok daha verimli çalışıyormuş

Buna bağlı olarak xp'nin otomatik yüklenen ekran kartı sürücüsü program ekle/kaldır'daymış ama ben göremedim , ve onu sildikten sonra nasıl tekrar ekran kartını yükleyecez fikirlerinizi bekliyorum..

Bu tezi şöyle çürütebilirim. 4 ay öncesine kadar GEFORCE mx440 ekran karını kullanıyordum. Acil bir kararla xp işleti sistemini kurdum. Fakat oyunlarda görüntünün çok kötü olduğunu farkettim. Driver kurmamıştım çünkü Xp kendisi tanımıştı. Bende oyun ayarlarıyla oynadım ama olmadı. Sonra driver cdsi aklıma geldi. Cd den yükledim ve sorun çözüldü.

Sonuç bilgisayar en son yüklenen yamayı görür.

KOLAY GELSİN

Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    www.wow-turk.com

Teşekkür ederim ama ben yinede kaldırmak istiyorum . Yani ne olursa olsun bilgisayar son yamayı görebilir ama 2 yama yüklü iken gerçekten hatalar oluşabilir buda mantıklı çünkü xp'Nin yaması c:/nvidia klasorune yüklenmiyor başka yere yükleniyor ve sürekli xp'nin içinde kalıyor.

Yükleme yeri konusunda hakılsın farklı yerlere yükleniyor. Belki senin dediğin de doğru olabilir ama pek ihtimal vermiyorum .

Program ekle kaldırda sürücülerin olduğunu ilk defa seden duydum. Tabiki önce xp nin sürücülerini silip sonra kendi güncel sürücüleri yüklersen daha iyi çalışır sonuçta xp çıkalı kaç yıl oldu sürücülerin eski olması ve daha iyi sürücülerin çıkması normal. Sistem özelliklerinden ekran sürücülerini kaldırıp cd den yani sürücüleri kurarsan sorun kalmaz
    kolay gelsin

Benzer Başlıklar

1. Ekran kartından ii anlayanlar,Tavsiyeleriniz??
    wonderboy tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 14.08.2006, 23:49
  2. ekran kartından gelen aşırı ses..
    First_Doom7 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 16.05.2006, 22:18
  3. Bu iki ekran kartından Hangisi ?
    Haggar_10 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 16.12.2005, 16:57
  4. Geforce Fx5500 Ekran kartından yüksek performans elde etmek?
    bloodxman tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 17.08.2005, 19:06
  5. Monitörden mi ekran kartından mı?
    sameducer tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 11.12.2004, 13:28