PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
10 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar
    NiQuitinCQ
    Misafir

tele port pro. Tam istedigin gibi istedigin dosyaları min - max kb ayarı yaparak indirirsin. Mesela icinde resim -video gibi arsiv olan sitelere birebir.

httrack isimli bir program biliyorum ve birçok kez kullandım.
    inndir.com adresinde httrack diye aratırsanız bulabilirsiniz.

offline explorer iyi olmakla beraber aynı nitelikte olan teleport pro şifreli sitelerde bazı şifreleri kendisi geciyor..

arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için. Bahsettiğiniz programların hepsini kullandım. Yapmak istediğim şu: Bir siteyi tamamen tüm içeriği ile pc ye indirip, içindeki resimleri ayırmak. Bunu daha basit hale getirebilecek bir program arıyorum. Yani sadece resimleri ayırıp hard diske aktaracak birşey. Önerdiğiniz programların ince ayarlarından resim dosyalarını ve boyutlarını seçerek, yada sitenin tamamını indir diyerek denemeler yaptım ama sadece sitenin offline olarak görünebilmesi için gerekli dosyaları indiriyor. Bu da benim bir işime yaramıyor açıkçası. Belki ben yanlış yaptım. Neyse tekrar deneyim...

NiQuitinCQ
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: MrRain
    arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için. Bahsettiğiniz programların hepsini kullandım. Yapmak istediğim şu: Bir siteyi tamamen tüm içeriği ile pc ye indirip, içindeki resimleri ayırmak. Bunu daha basit hale getirebilecek bir program arıyorum. Yani sadece resimleri ayırıp hard diske aktaracak birşey. Önerdiğiniz programların ince ayarlarından resim dosyalarını ve boyutlarını seçerek, yada sitenin tamamını indir diyerek denemeler yaptım ama sadece sitenin offline olarak görünebilmesi için gerekli dosyaları indiriyor. Bu da benim bir işime yaramıyor açıkçası. Belki ben yanlış yaptım. Neyse tekrar deneyim...

sonra next deyip adresi ve link derinligini yazacaksın. Sonra add deyip ne tur dosyaları indirmek istedigini belirteceksin.

min boyutu biraz< buyuk yapalımki ıvır zıvır kucuk resimler gelmesin.

bunları bu sekilde yaparsan olur.

Benzer Başlıklar

1. Eğitim sitelerini tanıtalım
    yesiloglunebil tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 14.11.2005, 17:35
  2. Web Sitelerini indiren Program..!
    redblooded tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 26.02.2005, 15:01
  3. ücretsiz mp3 sitelerini paylaşalım.
    gokturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda