Nvidia 77.72 çıktı da bi sorun var -
29.06.2005, 12:19
arkadaşlar ben nvidia 77,72 yi yükledim ama videolarımda parlama oldu.renkleri bozuldu nasıl düeltirim acaba 66,93 ün gibi hatalımıdır..
ekran kartım fx5200 eski driver 71,89
yok kardeş 71.89 ben kullandım onda öyle bir sorun yok. ama belittiğin sorun bendede var. 77.72 de böyle demekki.ben71.89 u yukleyeceğim. ama onunda half life ta sorun çıkartıyordu. galiba.
öncelikle özeliklersen ekraqn ayrlarını tıkla ve burdan da nvidia pencereyi tıkla yanda bir pencere açılacaktır bu pencerede ekran kartınla iligili ayarları defult et eğerki düzelmezse kurduğun nvidia sürücüsünü kaldır ve 71. 89 tekrar kur he son bir şey unutma ki son çıkan sürücüler genellikle geforce 6 serisene uygun olarak yenilenmiştir. haberin olsun
öncelikle özeliklersen ekraqn ayrlarını tıkla ve burdan da nvidia pencereyi tıkla yanda bir pencere açılacaktır bu pencerede ekran kartınla iligili ayarları defult et eğerki düzelmezse kurduğun nvidia sürücüsünü kaldır ve 71. 89 tekrar kur he son bir şey unutma ki son çıkan sürücüler genellikle geforce 6 serisene uygun olarak yenilenmiştir. haberin olsun
Yaw o driver bende de sorun çıkarttı pc restart olduktan sonra ekran kartını algılamaz oldu. Sistem geri yükleme sayesinde format atmaktan kurtuldum. Bence kullanıcılar yeni sürüm driver çıkıncaya kadar bu sorunlu olanı kullanmasınlar.