PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Nvidia 77.72 çıktı da bi sorun var

arkadaşlar ben nvidia 77,72 yi yükledim ama videolarımda parlama oldu.renkleri bozuldu nasıl düeltirim acaba 66,93 ün gibi hatalımıdır..
    ekran kartım fx5200 eski driver 71,89

yok kardeş 71.89 ben kullandım onda öyle bir sorun yok. ama belittiğin sorun bendede var. 77.72 de böyle demekki.ben71.89 u yukleyeceğim. ama onunda half life ta sorun çıkartıyordu. galiba.

öncelikle özeliklersen ekraqn ayrlarını tıkla ve burdan da nvidia pencereyi tıkla yanda bir pencere açılacaktır bu pencerede ekran kartınla iligili ayarları defult et eğerki düzelmezse kurduğun nvidia sürücüsünü kaldır ve 71. 89 tekrar kur he son bir şey unutma ki son çıkan sürücüler genellikle geforce 6 serisene uygun olarak yenilenmiştir. haberin olsun

öncelikle özeliklersen ekraqn ayrlarını tıkla ve burdan da nvidia pencereyi tıkla yanda bir pencere açılacaktır bu pencerede ekran kartınla iligili ayarları defult et eğerki düzelmezse kurduğun nvidia sürücüsünü kaldır ve 71. 89 tekrar kur he son bir şey unutma ki son çıkan sürücüler genellikle geforce 6 serisene uygun olarak yenilenmiştir. haberin olsun

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    kampus@mku.edu

Yaw o driver bende de sorun çıkarttı pc restart olduktan sonra ekran kartını algılamaz oldu. Sistem geri yükleme sayesinde format atmaktan kurtuldum.
    :!: :!: Bence kullanıcılar yeni sürüm driver çıkıncaya kadar bu sorunlu olanı kullanmasınlar. :!: :!:

Benzer Başlıklar

1. Kararlı pardus sürümü çıktı bende de sorun çıktı
    pocker_face tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 22.12.2006, 13:35
  2. forum actım ama bi sorun çıktı.!
    HaCKeREthem tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 26.10.2006, 08:55
  3. xp temalarında sorun çıktı-silinmiyo
    henster tarafından Windows'u Kişiselleştirme forumunda
    Yanıt: 4