PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
6 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan uzak masa üstü hakkında bilgi lütfen

sevgili arkadaşlar ben ve babam ayrı şehirlerde yaşıyoruz onun yapamadığı bir işlemi yapmam için babamın bilgisayarına bağlanmak istiyorum ve o işlem i uzak masaüstünü kullanarak ben yapmak istiyorum.Bir arkadaşımdan uzak masaüstünü kullanmayı öğrendim,ancak babama ayarları yaptırabilmem için bilgisayarıma sağ tıklayıp, özelliklerden uzak sekmesini seçtiğimde, babamın bilgisayarında uzak sekmesinin yarım olduğunu gördük.Uzak sekmesinin tamamını görüntüleyebilmek için lütfen benden yardımınızı esirgemeyin!...( uzak sekmesinde, uzak masaüstü yok)

XP kullanıyorsanız olması lazım.. windows 2000 kullanıyorsanız Radmin programını kullanabilirsiniz.. ayrıca uzak masaüstü ile aynı ağda olan bilgisayara bağlanabilirsiniz( aynı iş yerindeki bilgisayarlar).. aynı ağda değilse modemler arası iletişim kuran programlar kullanmalısınız.. örneğin "timbuktu " programı..

sevgili numenorian xp kullanıyorum babamda xp kullanıyor ancak uzak masa üstünü bir türlü görüntüleyemiyorum ayrıca skype kullanıyorsan derdimi daha iyi anlatabilirim

hocam sana en basit şekilde logmein programını taviye ederim... Tüm işlemi web browserdan hızlı bir şekilde halledebiliyorsun

ilk önce siteye üye oluyorsun daha sonra programını indiriyorsun.. ve bağlanmak istediğin makineyi ekliyorsun... Sonra istersen fizanda ol gene bağlanırsın...

SSL korumalı yani güvenebilirsin siteye

XP de yardım ve destek kısmına gir. uzaktan çalışma kısmına bak gerekli hertürlü bilgi mevcut. ayrıca yine yardım kısmından "Bir arkadaşınızı bilgisayarınıza Uzaktan Yardım ile bağlanması için davet edin" şeklinde bir link göreceksin. buradan da uzaktaki bir bilgisayara bağlanabilirsin. Yalnız bu seçeneği baban seçmeli ve seni davet etmeli. öncelikle msnde online duruma geçin ve güvenlik duvarı ayarlarınızı uzaktan yönetime izin verecek şekilde yapılandırın..daha fazla bilgi için XP yardım ideal görünüyor...

Benzer Başlıklar

1. uzak masa üstü
    serapsarar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 23.03.2011, 10:50
  2. uzak masa üstü bağlantısı
    serapsarar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 30.09.2006, 16:38
  3. uzak masa üstü bağlantısı
    serapsarar tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0