PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
19 sonuçtan 16 - 19 arası sonuçlar

tamam bir kaç gün içinde sana söyliyeceğim kitapları hem kolay resimli fln ama bayabi kalın o kitap tam adını hatırlayamadığım için söylemedim ama abim gelince seni haberdar edicem kolay gelsin kardeş bu arada siteler güzel değilmi senin kine pek benzemiyor hele www.one9ine.com bunun gibi yüzlerce site var biraz araştırırsan bulursun..

tamam bak bekliyom çabuk ol bu sitelere bakınca epeyi bi heyecanlandım sağol bak bekliyom...

bence photoshop kullan daha kaliteli.

Alıntı Orijinalini Gönderen: sagoladimbeyinleri
    abode de sanırım sadece resimleri duzeltme oynama falan yapılıyo yani webdersleri.comdan oyle anladım soracam soru şu abode de dediğim şeyleri yapa bilcek miyim
    Photoshopta sadece resim düzeltme değil, istediğin kabartma, gölge effect lerinide kolayca verebilirsin..bunun için temel bir şekilde butonun şeklini çizip, butonun layerına çift tıklayarak, blending options penceresini açmalısın..burada shadow, bewel gibi seçenekleri harmanlayarak güzel sonuçlara ulaşırsın..zaten yaptığın işlemler otomatik olarak butonuna yansıyacağından gözüne güzel gözüken şekli buluncaya kadar uğraşırsın..

Ben 5/6 senedir ps kullanıyorum site taslağını(şablonu) hazırlamada her ihtiyacıma cevap verdi..tabi biraz kurcalamak lazım..

kolay gelsin..

Benzer Başlıklar

1. Size göre dünyanın en kötü antivirüsü hangisi?
    cehennem tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 65
    Son Mesaj: 22.02.2008, 19:12
  2. arkadaşlar pcnizde problem varsa bu program size göre
    movy tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 05.02.2007, 23:59
  3. BANA PROGRAM ÖNERİN
    microturk tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 14.01.2006, 19:11
  4. bana kazaa gibi program lazım