PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Varsayılan nasıl ana bilgisayar oluşturulur

merhaba arkadaşlar ben internet cafe işletiyorum 10 bilgisayar var bunlardan birtanesini ana bilgisayar yapacagım nasıl yapacagımı bilmiyorum yardım edermisiniz... ve internet cafe ler için faydalı programları yazarsanız sevinirim sevgiler saygılar

Handycafe programı war yanlış hatırlamıyosam
    http://handycafe.com/

Bunun İçin Easycafe var Ruhsatı FaxlaGönderiyorsunuz Adamlar size programı gönderiyorlar

eskiden Limonata Adlı program vardı önerebilirim sana tavsiyem Ana Bilgisayara Proxy Kurman Sonra Tüm Programları Tek Pcden Yönetmen Proxy Nedir?Proxy, web tarayıcısı gibi istemci uygulamalar ile gerçek bir sunucu arasında duran bir sunucudur ve yazılım ve/veya donanım tabanlı olabilir. Genellikle, işyeri ağlarında ya da servis sağlayıcılar tarafından kullanılır. Gerçek sunucuya yapılan talepleri proxy değerlendirir ve bu talepleri yerine getirmeye çalışır. Kısacası, Proxy sunucular performans artışı sağlarken erişim kısıtlaması getirebileceği için karar size kalıyor.Bi pcyi ana yap diğerlerini sınırlı yap Bunun İçin remote control programı olan Dameware www.dameware.com Önerebilirim

Kolay Gelsin

Benzer Başlıklar

1. windows 98 boot CD nasıl oluşturulur?
    symbolickurt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 05.12.2009, 17:52
  2. Ftp nedir? Nasıl oluşturulur?
    Sametbaba61 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 23.11.2006, 14:32
  3. web sitesi nasıl oluşturulur ???
    kandemir-r tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 25.04.2006, 15:34
  4. boot disketi nasıl oluşturulur xp de