PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Video dosyalrı sağ tıklanınca... ACİL

Arkadaşlar bugün birşey oldu neden anlamadım şu anda eğer video dosyalrına sağ tıklarsam o hani yürüt falan diye açılan menü gelmeden ekran bir anlık kararıyor sonra menü açılıyor diğer hiçbir uygulamada yapmıyor sağ tıklarsam. Birde saatin yanında Nvidia ayarları diye ekran kartının uygulamasını sağ tıklarsam ekran kararıyor 1 sn sonra falan geri geliyor ve menu açılmış oluyor bu güne kadar hiç böyle birsorun olmadı.
    Avi, Dat, Mpg, MP3 vs. hepsinde sağ tıklarsam mouse ile önce ekran kararıyor sonra menü görünüyor.
    Acil yardım

ya Ekran kartında problem ya da maalesef yüklediğin bir dosyadan dolayı virus bulaşmış.

Varsayılan ilk defa

abi sana allah yardım etsin. ben böyle bir sorunu ilk defaduydum. arkadaşın da dediği gibi virüs girmiş olabilir. virüs programı kullanıyor musun? valla yeni çıkanbir virüs programı var, avast diye. bayağı iyi diyorlar. sana kolay gelsin.
    dediğim gibi allah yardım etsin.

ekran sürücüsünü kaldırınca normale dönüyor. Yani sadece driver yüklü ise sorun yok ama o nvidia denen yönetim programı yüklü ise sorun çıkıyor

Varsayılan Re: ilk defa

Alıntı Orijinalini Gönderen: abdisik85
    abi sana allah yardım etsin. ben böyle bir sorunu ilk defaduydum. arkadaşın da dediği gibi virüs girmiş olabilir. virüs programı kullanıyor musun? valla yeni çıkanbir virüs programı var, avast diye. bayağı iyi diyorlar. sana kolay gelsin.
    dediğim gibi allah yardım etsin.
    Sakınnnnnnn!! Avast! ama sakın!! Tercih sizin ama benden uyarması...

Daha detaylı bilgi için İnanılmaz!!! adlı başlığı donanım forumunda bulun ve okuyun.Sizde hak vereceksiniz.

Benzer Başlıklar

1. Klasöre çift tıklanınca Arama Sonuçları Açılıyor
    Bjk55 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 06.10.2008, 20:17
  2. flash yükleyince klasörlerim kitleniyor.ACİL ACİL ACİL
    tursu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 21.09.2006, 11:16
  3. nero mdf uzantılı dosyalrı yazmıyor nasıl yazabilirim
    Rivardo tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3