PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Google Talk? Google'ın Messengeri?

Arkadaşlar önce arama yaptım daha önce böyle başlık varmı diye ama yokmuş, internette gezerken bir haber okudum, ve beni buraya yönlendirdi,
    http://www.google.com/talk/
    Sanırım bu skype+msn+gmail gibi bişey olacak? bence harika ancak şu anda BETA, deneyen varmıdır aramızda? bu da bir resmi,

hem miikrofon resmi, mute, end call yazıları falan, hemde mesajlaşma,hemde email yollama? ilginizi çeker diye düşündüm, ve 2.5 GB a ulaşmış gmail i verimli kullanmak isteyenler vardır mesela ben

Ben indirdim programı. Msn'e göre çok sade olmuş. İsmini (Nickname) değiştiremiyorsun anladığım kadarıyla, Gmail Account'a nasıl girdiysen ismin o şekilde görünüyor. Ayrıca "Görüntü Resmi", "Titreşim Yollama" gibi özellikler de yok. Yine de Msn'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama Msn'den GoogleTalk'a geçiş zaman alacaktır.

Daha BETA aşamasında olduğu için bazı özellikleri yok ancak ilerde MSN den çok daha güzel olur..

Kolay gelsin..

ancak artık bazıları yavaş yavaş gmaili msn de kullanıyor, yakında buna geçebilirler bence

Arkadaşlar burada mailde gözüken isimi değiştirebilirsiniz

Setting's gelin, General'de Account Settings' e gelin, Hizmet Bilgilerini Düzenle'de Gmaili tıklayın, sonra kullanıcı adınızı ve mailinizi göreceksiniz sağda edit info ya tıklayın, kullanıcı adınızın altındaki boşluğa istediğinizi yazın, biraz uzun, ama olsun

şimdi nicki değiştirelim,

ilk açılan pencerede My Account die bi pencere açıldı ya Account Settings e basınca, işte burada İsim ve Daha fazlasına tıklatın, ingilizcede Name and more, buradan istediğinizi değiştirebilirsiniz

oturumu açıp kapattıktan sonra nickiniz güncellenecektir

Benzer Başlıklar

1. google talk da arama
    linux tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 09.02.2006, 20:08
  2. Çoklu google talk
    seciss tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 10.01.2006, 01:21
  3. google talk?
    ugurcetinel57 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda