PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Size 2 Yazılım Sorum Olacak?

1-Bilgisayarımda sp2+tüm yamaları yüklü,yerleşik güvenlik duvarı,Avast Antivirüs Son sürüm+hergün güncelleniyor,ad-aware se personal+en güncel hali var.Bu programlar pc mi korumaya yetermi yoksa güvenlik duvarı felan yükleyeyim mi?Yükleyeceksem hafif,kasmayan ve güzel bir firewall önerin lütfen.

2-Mesela ben bir sitenin forumunu kopya edip arşivimde saklamak istiyorum.Mesela Pcnet Forumlarını.Bunu yapmak için güzel bir program söylermisiniz adresleride veriverin lütfen.Ben Teleport pro kullandım işe yaramadı.

Öncelikle ilk sorundan başlayalım, yüklemiş olduğun güvenlik programlarının yanında elbet bir firewall'da yüklemelisin. Çok çeşitli firewall yazılımları var. Ama bilgisayarı zorlamayan istiyorsan Kerio Personal Firewall programını sana tavsiye edebilirim. Hem boyutu küçük, hem de ücretsiz. Ama hemen hemen bütün saldırıları ve PC'ye girme teşebbüslerini durdurabiliyor. Güzel bir program.
    İkinci soruna gelince bu konuda çok program var. Hepsinin linkini aşağıda Offline Browser olarak verdim.

Leech 4.3.3 ( 2.5 Mb )(30 Günlük)
    Medusa 1.1 ( 1.4 Mb )(Ücretsiz)
    Offline Downloader 2.21 ( 715 Kb )(30 Günlük)

Kolay Gelsin.

En iyisi hangisi sence forum kopyalamak için?

Offline Downloader daha kaliteli ve hızlı. Ancak diğerleri de öyle kötü programlar değil elbet. Hepsiyle güzel verim alırsın. Offline Downloadler hem küçük boyutlu hem güzel. Tavsiye o. Ama seçim senin.

Kolay Gelsin.

Varsayılan spy için

spy için spyware sweeper yeterli.. bu programın yanından adaware aşırı kıytırık kalıyo.. ama eğer spy'larca başın epey bir dertteyse.. "windows\cookies", "windows\temporary internet files", "windows\temp" dizinlerinin içeriğini silmek %50 verim aldırır..

Benzer Başlıklar

1. html bilenler-kullananlar sorum size ?
    yusufdemirkoparan tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 30.11.2006, 18:35
  2. bir sorum olacak
    crewboy1156 tarafından Yazılım forumunda
    Son Mesaj: 21.06.2006, 10:33
  3. 2 sorum olacak yardım...
    haramiturk tarafından Donanım forumunda
    Son Mesaj: 14.06.2005, 12:20
  4. bir sorum olacak