PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Veri Kurtarma Yardım

Ghost 2003 ile c: nin imajını alayım derken c: sürücüsünü e: sürücüsüne kopyalamışım ve e: sürücüsünde bulunan herşeyim silindi bunları geri getirmem mümkünmü? Çok öenmli dosyalarım oradaydı umarım bir yolu vardır Pc Inspector File Recovey ve Recover My Files programlarını denedim ama işe yaramadı Umarım işe yarayan bir program vardır

acronis disk director die bi program var onu dene istersen. Ama dosyalarinin uzerine bilgi yazildiysa geri donduremezsin

Dediğim gibi c: sürücüsünü e: sürücüne kopyalamış ve e: deki dosyaları silmiş Recover My File programında o dosyaları görebiliyordum fakar bilg. kopyalamıyordum tabii oda işime yaramıyordu dediğin programı deniyeceğim. Başka bildğiniz programlar varsa yazın arkadaşlar.

Varsayılan Re: Veri Kurtarma Yardım

Alıntı Orijinalini Gönderen: o_cilek
    Ghost 2003 ile c: nin imajını alayım derken c: sürücüsünü e: sürücüsüne kopyalamışım ve e: sürücüsünde bulunan herşeyim silindi
    Ghost hem dosyalarınızı silmiş hemde üzerine veri yazmış. Artık dosyalarınızın ardından bir bardak soğuk su için. Ghost'da yapılan en ufak bir dikkatsizlik bu duruma yol açıyor. (Aynısı benimde başıma gelmişti oradan biliyorum). :wink:

Alıntı Orijinalini Gönderen: velet974
    acronis disk director die bi program var onu dene istersen. Ama dosyalarinin uzerine bilgi yazildiysa geri donduremezsin
    Bu arada o programıda denemiştim işe yaramdı

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 20
    Son Mesaj: 01.03.2010, 15:13
  2. veri kurtarma
    meliksahilseven tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 10.06.2006, 23:44
  3. veri kurtarma
    drrecep36 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 10.05.2005, 00:55