PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan masaüstü simgeleri

masa üstü sigeleri görünmüyor sağ tıklanmıyor görev çubuğu görünmüyor
    sistem geri yükleme olmuyor ne yapılabilir

görev yöneticisi
    ctrl+alt+del çalışıyor

güvenli kipte açmayı denedinmi ? birde ctrl+alt+del yapıp explorer.exe yi sonlandır sonra çalıştırdan explorer yazıp tekrar explorer çalıştır muhtemelen açılacaktır sonra da geri yüklersin artık

Varsayılan acill

ya arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. ne biçim sorun bu bende de aynı sorun var.
    pc acılıyor masaustu gorunuyo oyle kalıyor. yani simgeler falan yok. klavye çalışmıyo, sag tuş çalışmıyor. ancak görev yöneticisine girip sınırlı bişiler yapabiliyorum. orda da explorer yada explorer.exe yok. çalıştır a nasıl girilir bilmiyorum. bu sorun şu şekilde ortaya çıktı. i explorer 8 beta yı yukledim bakıp kaldıracaktım. kaldırdım, atıklarını silmek istedim. iesetting.dll dosyası silinmiş. pc acılınca bu uyarı geliyor. programı tekrar kurun sorun falan çözülür diyor. görev yötecisinden kurmaya calısıyorum, onu da kurmuyor... ne yapılabilir...
    lutfen yardım.. tesekkurler simdiden.

Alıntı Orijinalini Gönderen: fagar Mesajı Görüntüle
    ya arkadaşlar Allah rızası için yardım edin. ne biçim sorun bu bende de aynı sorun var.
    pc acılıyor masaustu gorunuyo oyle kalıyor. yani simgeler falan yok. klavye çalışmıyo, sag tuş çalışmıyor. ancak görev yöneticisine girip sınırlı bişiler yapabiliyorum. orda da explorer yada explorer.exe yok. çalıştır a nasıl girilir bilmiyorum. bu sorun şu şekilde ortaya çıktı. i explorer 8 beta yı yukledim bakıp kaldıracaktım. kaldırdım, atıklarını silmek istedim. iesetting.dll dosyası silinmiş. pc acılınca bu uyarı geliyor. programı tekrar kurun sorun falan çözülür diyor. görev yötecisinden kurmaya calısıyorum, onu da kurmuyor... ne yapılabilir...
    lutfen yardım.. tesekkurler simdiden.

En azından explorer çalıştırmayı deneyebilirsin:

Görev Yöneticisinde, ana pencerede sağ altta "Yeni Görev" diye bir tuş var. => explorer
    İçinizde Yeni Şeyler Öğrenme İsteği Kalmadıysa, Yaşlandınız Demektir...

Benzer Başlıklar

1. Masaüstü Simgeleri....
    faithalt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 07.12.2009, 15:38
  2. masaüstü simgeleri
    ozand_313_lebron tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 06.09.2009, 23:26
  3. Masaüstü simgeleri
    promar tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 5