PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar

Başlık: Bios Kayboldu

dostum öncelikle gecmiş olsun..bence sen servise gönder istersen

Alıntı Orijinalini Gönderen: KaDigitaL
    Disket isteyebildiğine göre bilgisayarda bir sorun yok. İstediği disketi verirseniz sorun çözülecektir.

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
    (Motherboard/Socket478/P4S-X i seç searci tuşla)

bu adresten BIOS'taki iki dosyayıda indir ve bir sistem disketine at.(sistem disketi için disket sürücüsüne sağ tıkla ve biçimlendir/ms-dos başlangıç disketini işaretle) Bilgisayarı yeniden başlattığında aflash.exe komutu ile yeni biosunu yükle. Yükleme notları aflash dosyasının içinde anlatılıyor
    Sağol arkadaşım. Söylediğin programları indirip diskete çektim. eve gidince deneyeceğim. İnşallah olur.

Arkadaşlar birde size bu sorundan dolayı yaptığım araştırmaları paylaşmak istedim. İlk olarak anakartı aldığım firmayı aradım. Teknik servisin bana verdiği cevap "Kartı kaldır at" şeklinde oldu. İkinci olarak Boğaziçi bilgisayar (asus distribütörü) Ankara şb. teknik servisi aradım, benden kartın seri numarasını istedi, nedenini sorduğumda da asusu Türkiye ye iki firmanın getirdiğini ve birbirlerinin satışlarına karışmadıklarını söyledi ve bios gittiyse bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. Bu gibi durumlarda garanti devre dışı kalıyormuş ) Öyleyse neden Asusun orjinal cd si içerisinde bios ubdate programı var onuda cevaplayamıyorlar ya neyse )

Alıntı Orijinalini Gönderen: KaDigitaL
    Disket isteyebildiğine göre bilgisayarda bir sorun yok. İstediği disketi verirseniz sorun çözülecektir.

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
    (Motherboard/Socket478/P4S-X i seç searci tuşla)

bu adresten BIOS'taki iki dosyayıda indir ve bir sistem disketine at.(sistem disketi için disket sürücüsüne sağ tıkla ve biçimlendir/ms-dos başlangıç disketini işaretle) Bilgisayarı yeniden başlattığında aflash.exe komutu ile yeni biosunu yükle. Yükleme notları aflash dosyasının içinde anlatılıyor
    Söylediklerini yaptım, bios düzeldi. Aynı sorun başına gelen arkadaşlar da bu yöntemle sorundan kurtulabilir. Teşkkürler yardımlarınız için.

Benzer Başlıklar

1. pc nin sesi kayboldu
    sistem06 tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 02.12.2006, 21:00
  2. kayboldu !!
    alisnck tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 28.08.2006, 18:05
  3. MASAÜSTÜM KAYBOLDU
    mhbtuna tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 3