+ Başlığa Yanıt Yaz
14 sonuçtan 11 - 14 arası sonuçlar
Başlık: Norton Güncellemesi
-
30.08.2005 17:32 #11
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Aydın
Ne yazık ki doğru söylüyorsun hackolpaxp. Norton sonuç da bir antivir programıdır. Artıları vardır eksileri vardır. Beğenmezseniz kullanmazsınız. Saldırmanın bir anlamı yok ki. Ancak fanatiklik had safhada bizde. Birileri tu kaka ilan ediyor sonra bir kaostur doğuyor. Aynı linux vs win kavgası gibi. Takım tutmak gibi program tutuyorlar. Oysa programlar ihtiyaçlara göre seçilir-seçilmelidir. Ben 2 ay önce antivir bile kullanmıyordum, çünkü ihtiyacım yoktu. Bugün kullanıyorum ama yarın başka bir antivir e geçebilirim. Norton da olabilir. Kaldı ki sağlamdır. Ama bunları söyleyince insanlar symantec avukatı-pazarlamacısı zannediyorlar. Neyse bu böyle uzar gider herkese kolay gelsin.
Orijinalini Gönderen: hackolpaxp
-
30.08.2005 17:40 #12
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Uşak
Kardeşler, Nortonla ilgili bilgisi olanlar...
Şu konuya bir bakın ya. Formata az kaldı. Symantec, Allah Belanı... Neyse...
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...b04eddca828e2a
-
30.08.2005 17:45 #13
- Katılım Tarihi
- 2004
- Yer
- Uşak
Dostum, Norton'u kur, kullan, beğenirsen bi de bana öner olur mu? Ben kurduktan sonra kaldıramadım. Yok mu bu bela programı silebileceğini iddia eden biriler?
Orijinalini Gönderen: raven
-
30.08.2005 18:16 #14
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Aydın
[/quote]
Dostum, Norton'u kur, kullan, beğenirsen bi de bana öner olur mu? Ben kurduktan sonra kaldıramadım. Yok mu bu bela programı silebileceğini iddia eden biriler?[/quote]
Dostum merak etme kullandım hem de 3 seneden fazla. Kullanmasam zaten hakkında yorum yapmazdım. Ve ben kötü yanlarını da biliyorum. Windowsun kapanması için az beklemedim norton yüklüyken. Ama işini de iyi yapıyordu. 1 kere bile güvenlik sorunu yaşamadım. Şimdi başka proglar deneseydin onların da iyi olduğunu görürdün diyebilirler. Evet ama onları da denedim. Meselela Zone alarm pro sistemi Norton firewall gibi kasmıyor ancak Kesinlikle Norton kadar sağlam değil. Şimdi bunu neye dayanarak söylüyorsun demeyin isteyenler inst.exe (win32:dialer336) ve "JS:istbar" vakalarını araştırarak ne demek istediğimi anlayabilirler. Oysa Norton kullanırken bırakın virus ve trojan tetikleyen sayfaları herhangibir kötü niyetli script ihtimali varsa bile uyarı alırsınız. Girin bilgisayarıma disk sürücülerinizden birisinin adını değiştirmeye çalışın bakalım ne oluyor. Evet program biraz paranoyakça çalışıyor ama iyi koruyor sonuç itibari ile.
Tek söylemeye çalıştığım olaya tek yönlü bakılmamız gerektiği. İhtiyaçlarımız neyi gerektiriyorsa onu kullanacağız tabi ki.
Benzer Başlıklar
-
saat güncellemesi
lordlordxx tarafından Mobil Aygıtlar forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 19.08.2006, 11:13 -
bıos güncellemesi
burhas tarafından Yazılım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 18.05.2006, 09:04 -
BİOS Güncellemesi
TuningMERT tarafından Yazılım forumundaYanıt: 3Son Mesaj: 14.12.2005, 17:54 -
norton personal firewall- norton varken gereklimi
olurolur tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 8Son Mesaj: 16.01.2005, 08:23 -
norton internet security --norton varken gereklimi
olurolur tarafından Yazılım forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 15.01.2005, 11:49

Alıntıyla Yanıtla

hangi antivirüs programı kullanabilirim
Bugün, 15:57 / Yazılım